ŠA JE U KRIZI SREDNJIH GODINA, PA JURI KLINKE: Fran Pujas razvezao jezik, pa otkrio ISTINU IZ ZAGREBA o Stanislavu!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar progovorio o nekadašnjem prijatelju!

ŠA JE U KRIZI SREDNJIH GODINA, PA JURI KLINKE: Fran Pujas razvezao jezik, pa otkrio ISTINU IZ ZAGREBA o Stanislavu!

Foto: TV Pink/printscreen

Fran Pujas

Bivši zadrugar Fran Pujas u emisiji "Premijera Vikend Specijal" dao je sud o aktuelnim temama iz rijalitija "Elita". On je progovorio o druženju sa Nenadom Aleksićem Ša i njegovoj vezi sa Mionom Jovanović, pa priznao da li zna detalje koji nisu otkriveni pred kamerama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Fran Pujas

- Ja ne znam ništa više... Ne mogu da kažem da sam dobar sa bilo kim iz rijalitija jer se ne čujem ni sa kim iz rijalitija. Ša je sličan kao svake godine, treba da uzme vreme za sebe i da dođe sebi, a ne da ide iz veze u vezu i da ovo radi. Ja sam dosta naučio iz rijalitija. Stanislav je ušao, ništa nije uradio, a ovaj je skroz poludeo. Treba da se bavi sobom - rekao je Fran, pa otkrio da li poznaje Stanislava:

- Što je najjače nisam čuo za njega. Nakon njegovog ulaska sam baš očeo da pratim, a nisam ni znao da je tu(U Zagrebu). Meni deluej da Miona zaj*bava Ša, gledao sam klipove i mislimd a se zeza sa njim. Ša će da izdrži do kraja, kao i svake sezone, a posle ćemo da vidimo šta će da bude. Ja sam njega direktno pitao jer ima 43 godine zašto ne nađe neku stariju, nego juri klinke... On je množda u krizi srednjih godina - pričao je Fran. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Maja Marinković, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak

- Sumnjam da će doći do pomirenja, meni on ne deluje kao dečko koji će da se miri sa njom nakon ovoga. Čuo sam da je pričao sa Mićom i ne deluje mi da bi se pomirio sa njom - rekao je Pujas. 

Fran je progovorio i o reperovom odnosu sa Vanjom Ignjatović:

- Ja sam trebao da idem na Nenadovu svadbu, ali nisam mogao. Čuli smo se kad je bio sa Vanjom, o njoj mi je sve najbolje pričao, reči hvale i oženio se tako brzo. Rekao mi je da je ona prava. Mislim da se naljutio jer nisam bio na svadbi, onda je on ušao u rijaliti i video sam da se tad borio za brak

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Fran Pujas

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading