JANJUŠA ČEKAO PAKAO POSLE ELITE: Više ne može da računa na Enu, život mu se MENJA IZ KORENA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanio sve detalje!

JANJUŠA ČEKAO PAKAO POSLE ELITE: Više ne može da računa na Enu, život mu se MENJA IZ KORENA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš imao je jako turbulentat boravak u "Eliti", a pored toga što je proživeo haos na ljubavnom planu, poroidična tragedija i samoubistvo njegovog najmlađeg brata je nešto što ne može da se zaboravi. On je u razgovoru sa svojim cimerima otkrio da će okrenuti novi životni list čim bude napustio takmičenje i da prvo što će uraditi je da nađe stan u kom će živeti. 

Kako je ove sezone imao ljubavni odnos sa Aneli Ahmić i konačno stavio tačku na priču sa bivšom suprugom Enom, sa kojom je inače živeo pred ulazak u "Elitu", a u samom studio govorio da su u nikad boljem odnosu i da su se pomirili, izgleda da neće moći da se vrati u njen stan, zbog čega je obelodanio šta planira da radi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Uroš Rajačić, Marko Janjušević Janjuš i Boža Džons

- Pravo da ti kažem, čim izađem ću da nađem stan, prvi ili drugi dan i odmah ću da platim godinu dana unapred - govorio je Janjuš. 

- Ja sam na 10 kilometara, moramo da se viđamo - dodao je Uroš Rajačić. 

- Uzeću neki sa dve sobice, jedno 55 kvadrata, sasvim je dovoljno. Mislim da može da se nađe za 500 evra, ali nije ni to malo da se plaća svaki mesec. Ja ne mogu da živim i p*čkoj materini zbog mnogo stvari - nastavio je da objašanja bivši košarkaš. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećanja radi, Janjuš i Aneli su pre nekoliko dana po ko zna koji put stavili tačku na svoj ljubavni odnos, a mnogi očekuju još jedno pomirenje u nizu, čim se budu stišale strasti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading