VANREDNE NOMINACIJE U ELITI: Produkcija hitno poslala PISMO, učesnici odmah morali da reaguju!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef zadao novi zadatak učesnicima!

VANREDNE NOMINACIJE U ELITI: Produkcija hitno poslala PISMO, učesnici odmah morali da reaguju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjem uživo uključenju rijaliti šou-programa "Elita", dogodio se veliki obrt kada je Veliki šef poslao novo pismo na adresu Bele kuće. Pismo je bilo namenjeno Odabranima, a pročitao ga je njihov ovonedeljeni predstavnik, Marko Đedović, što je izazvalo uzbuđenje među cimerima.

Naime, kao i svakog petka, i ovog se održana vanredno nominovanje učesnika, koji će na kraju sastanka, kada se prebroje glasovi takmičara, biti ugrožen za opstanak u rijalitiju.

- Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti "Elitu", kao i onog kom biste voleli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah - glasilo je pismo, koje je pročitao Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Počinju nominacije odabranih u Eliti

Podsećanja radi, prošle nedelje je u "Eliti" održana još jedna emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević više puta je ušao na imanje u Šimanovcima, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima rijalitija, a potom okupio nominovane učesnike, kako bi se odigrala igra koju je pripremio Veliki šef. 

Takmičari nominovani za izbacivanje bili su Stanislav Krofak Pantera, Borislav Terzić Terza, Marija Malivuk i Sara Šljivar, a kako niko nije uspeo da pobedi u igrici Velikog šefa, glasovi nikome nisu bili duplirani. Odlukom publike, imanje u Šimanovcima je napustila Sara Šljivar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading