ONA JE NASILNICA, LEMA GA KAO KONJA: Bivša takmičarka Elite urnisala Marinkoviće nakon brutalnog SUKOBA!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Živić dala svoj sud nakon svađe koju su imali Ivan i Jelena u nedelju!

ONA JE NASILNICA, LEMA GA KAO KONJA: Bivša takmičarka Elite urnisala Marinkoviće nakon brutalnog SUKOBA!

Foto: RTV PINK printscreen

Bivša učesnica rijaliti programa "Elita", Vanja Živić, koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku, prokomentarisala je nedavni sukob između Jelene Marinković i njenog partnera Ivana Marinkovića. Ovaj incident je izazvao dosta pažnje javnosti, a Vanja je iznela svoje mišljenje o celoj situaciji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vanja Živić

Vanja Živić nije štedela reči kada je reč o sukobu između Jelene i Ivana. Ona je istakla da je situacija između njih dvoje bila očekivana i da je veoma dobro upoznata sa njihovim karakterima i reakcijama. Ona je naglasila da nije iznenađena ovim događajem, s obzirom na to da je upoznata sa njihovim burnim odnosom i temperamentima.

- Alkoholicar smiruje nasilnicu da ne pokaže i ovde kakva je kako ga lema kao konja. Uplašio se da ne dobije po nosu(smeh). Baš mi je drago. Nisam se dugo ovako nasmejala. To je taj slakladan bračni par. Ona pukla zbog salona i noktiju zamisli ti to. Poenta cele priče je da su svesni da su prohujalo sa vihorom i da su apsolutno nebitni, pa polako pucaju oboječ. On se utišao, a ona kao nešto drami. Da nisu žalosni, bili bi smešni. Biće tu još svega i svačega, samo polako, proradiće taj Muhamed Ali u njoj - zaključila je za Pink.rs Vanja.

Republika

Foto: RED TV Printscreen

Ivan i Jelena Marinković

Podsećanja radi, Ivan i Jelena su u nedelju imali prvu burnu svađu u rijalitiju, koja je izazvala brojne reakcije njihovim cimera, ali i publike na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading