PRAVA SLIKA BRAČNOG PARA MARINKOVIĆ: U programu uživo isplivali ŠOK DETALJI, za ovo javnost nije znala!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena obelodanila detalje!

PRAVA SLIKA BRAČNOG PARA MARINKOVIĆ: U programu uživo isplivali ŠOK DETALJI, za ovo javnost nije znala!

Foto: Instagram.com

Danas je u rijaliti "Elitu" ušao voditelj Darko Tanasijević, kako bi takmičari bili stavljen na teške muke. Naime, oni su dobili specijalan zadatak i moralo su da kometarišu različite toerije u ljubomori u ljubavnim vezama i da iznesu svoj sud da li se slažu sa tim ili ne, ali i da objasne zbog čega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jelena Marinković

Veliku pažnju privuklo je obraćanje Jelene Marinković koja je obelodanila šokantne detalje iz odnosa sa Ivanom Marinkovićem. Iako je Ivan sam par minuta pre nje govorio kako ne podržava ljubomoru, Jelena je odlučila da progovori i otkrije detalje iz njihovog privatnog života za koje javnost do sad nije imala prilu da zna.

Jelena je priznala da je Ivan pravio haos na samom početku odnosa, kao i da je telefon bio veliki problem, jer je imao potrebu često da je proverava i gleda da li je nekome lajkovala fotografije, pa se tim muškarcima čak i javljao kako bi saznao da li ima nešto između njih. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković

- Ivan je pravio problem svojom ljubomorom jer je pre par godina gledao ko mi je laklovao sliku. Čekao me je ispred teretane. Jednom smo ga moja drugarica i ja uhvatile u tome. On se i javljao ljudima, pa pita: "Zašto tebi moja devojka lakuje slike?", ali moram da se ogradim to je bilo na početku. BIla sam i ja ljubomorna, pre, kad se napije pa mi govori da ne zna kad će doći jer ne zna gde mu je auto - govorila je Jelena. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading