DOKTORI JOJ SAOPŠTILI STRAVIČNU DIJAGNOZU: Bivša zadrugarka u lošem zdravstvenom stanju, kompletno modra, a NAJGORE tek sledi!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je otkrila šta su joj lekari otkrili na plućima.

DOKTORI JOJ SAOPŠTILI STRAVIČNU DIJAGNOZU: Bivša zadrugarka u lošem zdravstvenom stanju, kompletno modra, a NAJGORE tek sledi!

Foto: Shutterstock

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić nedavno se pojavila na TikToku kako bi podelila ažuriranje o svojoj borbi sa zdravljem. Nakon što je ranije otkrila da boluje od raka dojke, Rada je otkrila svojim pratiocima da se ne oseća dobro i da lekari sumnjaju da ima nešto na plućima.

"Uopšte se ne osećam dobro. Stvar koju sam imala na dojci potpuno se istopila od terapija, ali sada lekari kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da uzmem uzorak za analizu", izjavila je Rada, takođe spominjući da se već nekoliko dana ne oseća dobro i da je primetila modrice po telu. Takođe je podelila upozorenje lekara u vezi mogućnosti da joj nokti otpadnu.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Rada Vasić

 

"Prsti mi postaju plavi, rekli su mi da bi mi nokti mogli otpasti. I vrat mi postaje plav. Nije dobro, ništa ne razumem, da posle svih terapija ne osećam dobro", dodala je Rada.

Njen suprug Rade, koji je bio s njom u kući "Velikog Brata", kao i Zadruzi, takođe je u lošem zdravstvenom stanju. Njegovi bubrezi su otkazali, i potrebna mu je dijaliza. "Ne ide nam baš najbolje, ali nećemo se žaliti", ranije je otkrila Rada, ističući svoje napore da bude podrška svom suprugu.

Njihova deca Mika i Giba, sada poznati kao Ana i Ivana, žive u Nemačkoj. Rada je ranije podelila da ona i njen suprug finansijski podržavaju decu u njihovoj transformaciji. Ivana je srećno udata za Nemca, dok je Ana u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading