RADI VASIĆ SVE TEŽE PADA BOLEST: Doktori joj saopštili JEZIVE REZULTATE "MOGU DA MI OTPADNU NOKTI"

Autor:

Zabava

31.03.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Vasić se pojavila u vrlo teškom izdanju!

RADI VASIĆ SVE TEŽE PADA BOLEST: Doktori joj saopštili JEZIVE REZULTATE "MOGU DA MI OTPADNU NOKTI"

Foto: TikTok printscreen

Bivša rijaliti učesnica ,,ZadrugeRada Vasić, koja je nedavno prolazila kroz tešku borbu sa karcinomom dojke, sada se suočava sa novim zdravstvenim problemima. Naime, kako je sama istakla putem lajva na Tiktoku, lekari sumnjaju da ima nešto na plućima, tačnije dve ciste.

Rada je istakla da se danima oseća jako loše i malaksalo, te da je zabrinuta zbog novih simptoma koje je primetila.

 

- Modri su mi prsti, rekli su mi da mogu da mi otpadnu nokti. Modra sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno da se posle silnih terapija ne osećam dobro - izjavila je Rada, opisujući svoje zdravstveno stanje.

Iako je prošla kroz teške terapije i operaciju, Rada se i dalje hrabro bori sa novim izazovima koji su se pojavili. Nakon što je istopila kancer na dojci, sada se suočava sa potrebom da se izvadi uzorak sa pluća radi daljih analiza i lečenja.

Foto: tiktok.com/printscreen

Rada Vasić TikTok

 


Iako se Rada povukla iz javnosti nakon prethodnih zdravstvenih problema, ona se nedavno ponovo obratila javnosti putem Tiktoka, gde je pokazala svoje trenutno stanje i izazove sa kojima se suočava. Njen otvoren pristup i hrabrost u borbi sa bolešću naišli su na podršku mnogih ljudi.

Rada Vasić i dalje hrabro pokazuje svoju snagu i otpornost u borbi sa zdravstvenim problemima. Njen otvoren pristup i iskrenost o teškoćama sa kojima se suočava inspirišu mnoge ljude da pruže podršku i da se edukuju o važnosti prevencije i lečenja karcinoma. Nadamo se da će Rada uspeti da prevaziđe i ove izazove i da će se uskoro vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading