Supruga Saše Popovića o razvodima Volela bih da se Dragana i Toni pomire

Autor:

Zabava

31.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila detalje iz svog života, pa otkrila recept za dobar brak

Supruga Saše Popovića o razvodima Volela bih da se Dragana i Toni pomire

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović i Suzana Jovanović


Suzana Jovanović, pevačica i supruga Saše Popovića, u emisiji "Premijera, vikend-specijal" progovorila je o porodičnom životu i osvrnula se na nedavne razvode na estradi, te otkrila da bi želela da se Dragana Mirković i Toni Bijelić pomire. 
- Porodica je za mene svetina. Moj brak čuvam ljubomorno. To je svetinja, evo, sva se ježim dok pričam. Kada sam čula za Draganu i Tonija, stvarno nisam mogla da verujem. To je kao da neko kaže da se  Sale i ja razvodimo. Volela bih da to nije istina i da se oni pomire - zaključuje pevačica.

Foto: Dragan Kadić, promo

 

 

Suzana je više puta govorila o tome što je odlučila da karijeru stavi po strani, a da se posveti porodici i tradiciji. Njen brak već skoro 30 godina funkcioniše kao prvog dana, a trzavica je bilo, ali je često znala da prećuti.

- Saša mi je jednom rekao: "Ja piletinu neću da tražim, piletinu imam kod kuće" - kazala je ona i napomenula da je mlađa od Saše 15 godina, te dodala:
- Prećutala sam mnogo toga. Morate biti mudri u vezi. Dobijala sam savete od pametnih i mudrih žena i tako sam radila. Uvek sam bila strpljiva, umem da prećutim i to je tajna uspeha. Posle toga, ako mi nešto smeta, posle nekoliko dana, ja kažem, ali nikada kad smo ja ili on nervozni. 
Suzana je započela priču i o karijeri:
- Mnogo sam uložila u brak i porodicu. Nije mi bilo teško kad sam se opredelila za nju. Ponekad mi nedostaju nastupi, stalno me zovu, pogotovo što su mi pesme sad jako slušane. Sad spremam dve nove, pa videćemo, možda se malo ozbiljnije posvetim tome, pa napravim i neki koncert u Srbiji i Bugarskoj, odakle me baš često zovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading