SANDRA REŠIĆ IZNAMEŠTALA MATORU: Procurila šok poruka, u karambol umešala i Đedovića! Tek sledi HAOS (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović javno raskrinkala bivšu zadrugarku!

SANDRA REŠIĆ IZNAMEŠTALA MATORU: Procurila šok poruka, u karambol umešala i Đedovića! Tek sledi HAOS (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink, ATA Images, Shutterstock

Sandra Rešić

Nakon turbulentnih dešavanja u rijalitiju, javnost je uzburkana novim saznanjima koja su dovela do sumnje u iskrenost pojedinih učesnika. Najnoviji obrt u priči o raskidu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koji se desio zbog Matee Car, koja se dopisivala sa Anitom. 

Naime, nekadašnja zadugarka Ermina Pašović na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila je dopisivanje sa Jelnom Ilić Marinković. U porukama se vidi da joj je pred ulazak u "Elitu" dala instrukcije šta sve treba da iznese, a posebno je naglasila priču kako je Sandra Rešić radila Matoroj iza leđa, spremala Mateu za gostovanja u emisijama, pa je čak i bez znanja Marka Đedovića odvela u njegov stan, dok on boravi u rijalitiju. 

Republika

Foto: N. Mutić,TV Pink/printscreen

Sandra Rešić i Marko Đedović

- Ako ulazite vezano za temu Matora da znate i slobodno iznesete ja imam sve crno na belo. I sve ću potvrditi oruzija je sledeća. Rešićka je iznameštala Matoru napolju sa Mateom, čak je ona ta koja je naterala Mateu javno da izađe u emisiju. Smestila je u stan od Đedovića i svaku reč koju je iznela to joj je Rešićka diktirala imam sve šta joj je diktirala pritom je uvalila i Đedovića jer je bez znanja njegove sestre stavila u njegov stan, gde su svi admini posumnjali da je i on upetljan u to. Tu sam ga jedva oprala od toga. Da, njen najveći neprijatelj je Rešićka i u tom momentu kad se to  iznese izbacujem ja sve glasovne i poruke - glasila je poruka koju je Ermina napisala ženi Ivana Marinkovića pre nego što su došli u "Elitu". 

Republika

Foto: instagram.com

Ermina Pašović raskrinkala Sandru Rešić

Kako li će Matora reagovati kad sve ovo sazna, ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mmix

02.04.2024 17:26

ali ova psiho mahalusa rodjena na seje zlo i zavadja ljude, patoloski lazov, agresivna lujka, dokona opajdara, zlo zla cime se ona bavi u njenom bednom zivotu ccc