ŠA JE POSTAO GLAVNA SPRDNJA: Javno ga svi ismevaju, oglasio se čak i Filip Car!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pokušaja bekstva iz Elite repera svi komentarišu na društvenim mrežama!

ŠA JE POSTAO GLAVNA SPRDNJA: Javno ga svi ismevaju, oglasio se čak i Filip Car!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Nakon što je došlo do raskida između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, atmosfera u rijaliti šou-programa "Elita" se značajno zahuhtala. Naime, pre nego što je započeo novi sastanak, reper je prekinuo emotivnu vezu sa Mionom, koja je prethodno više puta odbijala njegove pokušaje približavanja.

Nakon ovog razvoja događaja, Aleksić je nervozno šetao po imanju, a zatim se uputio ka Rajskom vrtu kako bi samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

Kako se može videti na snimku koji je Pink objavio, Ša se popeo na kavez, a zatim pokušao da pobegne iz "Elite", međutim, ubrzo je promenio mišljenje, te se sputio nazad na zemlju gde su ga dočekali pripadnici obezbeđenja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša pokušava da pobegne iz Elite

Ova situacija postala je glavna tema na društvenim mrežama, a na račun repera koji je u petoj deceniji ponovo su se nizali razni komentari, pa je još jednom bio glavna tema za ponižavanje i sprdnju, jer javnost više ne može da veruje šta dozvoljava sebi iz dana  u dan.

Povodom te situacije oglasio se i bivši zadrugar Filip Car, koji ne može da ostane imun na scene koje Aleksić pravi u rijalitiju, pa je uz šaljiv komentar pružio podršku nekadašnjem cimeru iz rijalitija. 

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car javno pružio podršku Ša

- Izdrži, brate - napisao je Filip Car na na svom profilu na društvenoj mreži Instagram uz snimak Nenada Aleksića kako pokušava da pobegne iz "Elite". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading