ŠOK DETALJI SA SUĐENJA VANJE I ŠA: Nakon ovog prizanja reperu sledi ŠUT-KARTA od Mione!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktokerka iznela istinu koja je sve zanimala!

ŠOK DETALJI SA SUĐENJA VANJE I ŠA: Nakon ovog prizanja reperu sledi ŠUT-KARTA od Mione!

Foto: Pink

Učesnik rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša, nedavno je potpisao papire za razvod braka sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, koja je takođe potvrdila istu odluku. Vanja je u jednom emsiiji pre nekoliko dana otvorila dušu, gde je prvi put progovorila o susretu sa reperom na sudu, nakon čega je otkrila da sumnja kako on i dalje ima određenja osećanja prema njoj. 

- Pre bih rekla zagrljaj nakon suđenja. Mislim da me još uvek nije skroz zaboravio, barem sam ja to tako osetila - rekla je Ignjatovićeva, a nakon toga i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša I Vanja Ignjatović

- Mislim da je to zapravo tako, zato što je tamo zatvoren i na sudu mi je baš rekao da ne može da se odvoji od nje, zato što je to zatvoren prostor i prosto nema gde da pobegne. Tako da mislim da je zbog zatvorenog prostora jer njihov odnos tamo nije baš za pohvaliti se - rekla je Vanja Ignjatović u jednoj emisiji.

Podsećanja radi, Vanja je, inače, nedavno putem društvenih mreža otkrila na čemu je zahvalna Bogu. Ona je, kako se odranije zna, izgubila bebu sa Nenadom, a onda je, u razgovoru sa Stefanom Karićem, otkrila:

Republika

Foto: Tiktok/Vanja Ignjatovi'

Vanja Ignjatović TikTok

- Pa, izgleda da me je Bog spasio! (smeh) To je to... Da se rodilo, naravno, živo i zdravo samo... Ali ne može, kad imaš previše stresa, ne može ništa lepo da ti bude - govorila je Vanja Ignjatović tokom jednog svog uživo uključenja na društvenoj mreži Tiktok. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading