NAROD JE UZ STANISLAVA KROFAKA! Sada je SVE JASNO, ona hitno LETELA IZ ELITE!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera je dobio neverovatnu podršku protekle nedelje, Ša se ovo neće dopasti!

NAROD JE UZ STANISLAVA KROFAKA! Sada je SVE JASNO, ona hitno LETELA IZ ELITE!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević više puta je ušao na imanje u Šimanovcima, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima rijalitija, a potom okupio nominovane učesnike, kako bi se odigrala igra koju je pripremio Veliki šef.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Igrica Velikog šefa

Takmičari nominovani za izbacivanje bili su Stanislav Krofak Pantera, Borislav Terzić Terza, Marija Malivuk i Sara Šljivar. Na stolu ispred njih nalazile su se čaše, a njihov zadatak bio je da u njih ubace kašičicu jednim pokretom. 

Niko nije uspeo da pobedi u igrici Velikog šefa, te nikome nisu bili duplirani glasovi. Tanasijević je saopštio rezultate SMS glasanja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara je osvojila samo 1 odsto glasova publike

Pantera je osvojio čak 82 odsto publike, što je sve šokiralo, kako je tek nedavno postao učesnik rijalitija. Terza je imao 15, Marija samo 2 odsto, dok je Sara osvojila 1 odsto glasova publike. Ona se pozdravila sa cimerima i napustila rijaliti zauvek.

Sara je potom otišla u studio kod voditeljke Ane Radulović, gde je otkrila kako se oseća.

- Nije mi krivo, nego mi je bilo baš super, ali dosta mi je svega - priznala je ona, pa oplela po cimerima:

- Ja sam Terzina prva ljubav, prva devojka, a u "kokošinjcu" sam ja bila Hurem. Mi se nismo poklopili u stvarima da bismo ušli u vezu. Lepo smo se pozdravili - istakla je Sara, pa nastavila:

- Mene većina ljudi ne zanima, oni su totalno nebitni. Milica, Teodora, Bebica... Prave emocije imaju Anita i Anđelo, Aneli i Janjuš, a Anđela i Bojana se foliraju - zaključila je ona i napisala pismo, kojim je proglasila novog vođu u "Eliti".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara priznala kako se oseća nakon napuštanja "Elite"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading