OVO MU NEĆE OPROSTITI! Anđelo se našalo sa Anitom, pa je žestoko pecnuo! Ona kipti od besa!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti se ponašaš kao običan majmun! baš me briga šta će da bude sa nama, ja sam zato i htela da odemo na pauz, urlala je ona!

OVO MU NEĆE OPROSTITI! Anđelo se našalo sa Anitom, pa je žestoko pecnuo! Ona kipti od besa!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Učesnici Elite Anita Stanojović i njen partner s kojim se redovno svađa i miri Anđelo Ranković, ponovo su ušli u sukob, samo zato što se on sa njom grubo našalio! Naime, Anđelo je Aniti kroz smeh rekao da on ništa ne gubi ako ona raskine sa njim u spoljnom svetu, pa je ona pobesnela i rekla da će da šutne i njega i još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru jednog za sva vremena.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

- Znam vrlo dobro da smo ovde u turbulentnom odnosu, ali koliko vidim nama se situacija ne rešava. Ako se desi da raskinemo posle velikog finala skroz, hoću da znaš da to mene neće da pogodi. Verujem da neće ni tebe jer mi nismo u velikoj ljubavi, samo postoji velika hemija između nas. Što se mene tiče ti si meni kao i svaka druga - rekao je maneken, a Anita je doživela nervni slom:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Ti se bre ponašaš kao običan majmun! baš me briga šta će da bude sa nama, ja sam zato i htela da odemo na pauzu. Sa tobom de devojke igraju, zato nemoj da misliš da sam ja želela bilo šta ozbiljno. Ostavi me na miru, da ne bi ispao haos! Svi su svesni toga da mogu mnogo da istrpim, da sam fleksibilna, ali uvek zahtevam da me neko poštuje. Preko nekih stvari ne želi da pređem, koliko god da se situacija čini laganom.

Podsećamo, Anita je nedavno posle žurke doživela nervni slom jer Anđelo nije hteo da dođe da je poljubi. Ona se zbog toga osamila u spavaćoj sobi, pa je plakala, dok su je cimeri tešili. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading