SKINULA SE MAJA MARINKOVIĆ, STANISLAV ĆE ODLEPITI: Učesnica Elite odlučila da izdominira, silikonska zadnjica u prvom planu!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu, muškarcima popadale vilice.

SKINULA SE MAJA MARINKOVIĆ, STANISLAV ĆE ODLEPITI: Učesnica Elite odlučila da izdominira, silikonska zadnjica u prvom planu!

Foto: TV Pink/printscreen

Aktuelna rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković se pre ulaska u Elitu na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te je u svoju pozadinu ugradila čak 840 kubika, a njeni pratioci na Instagramu su danima komentarisali njenu novu zadnjicu.

Odmah nakon oporavka, Marinkovićeva je ušla u Elitu, a sada je pokazala i finalni rezultat, kojim je, po svemu sudeći, prezadovoljna. Danas je obradovala brojne fanove, pa ih počastila snimkom, u kom je pozirala samo u donjem vešu, odnosno gaćicama, a mnogi gledaoci su zaključili da je hirurg odradio sjajan posao.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

 

Podsetimo, Maja boravi u izolaciji, zajedno sa Stanislavom Krofakom, a on je potpuno opčinjen njenim izgledom. Nema sumnje da će Stanislav uživati u pogledu na Majinu silikonsku zadnjicu, kao i Uroš Rajačić, koji je odlučio da se bori za njenu ljubav, iako ona tvrdi da ni sa kim neće uploviti u ljubavni odnos.

Maja je javno govorila o svojoj operaciji, pa otkrila šta je i zbog čega promenila na svom telu, a mišljenja na ovu temu su, kao i uvek, bila podeljena:

- Operacija je prošla uspešno, rezultati su odlični. Uskoro izlazim iz bolnice. Par dana ću morati da mirujem, što je i normalno jer me malo boli, ali iskrena da budem, vredelo je. Tako da, mogu vam reći da sam prezadovoljna i da jedva čekam da prođe ovaj period oporavka - rekla je Maja tom prilikom i otkrila da je u zadnjicu stavila ukupno 840 kubika, odnosno po 420.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading