MAJA SE UDVARALA LAKIĆU! Htela da se našali, on zaboravio da ima dete i ženu kod kuće! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je bila iskrena!

MAJA SE UDVARALA LAKIĆU! Htela da se našali, on zaboravio da ima dete i ženu kod kuće! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković našalila se sa cimerom Nikolom Lakićem, pa je glumila da mu se nabacuje, ali je on na trenutak pomislio da je situacija ozbiljna. Sve je nasmejalo gledaoce rijalitija, a Marinkovićka je Nikolu ishvalila, pa mu je udelila nekoliko komplimenata na račun fizičkog izgleda.

- Meni je Lakić lep čovek, tu nema šta. Ono što ja ne bih mogla jeste da budem sa njim, ali mi je onako lep muškarac. Mi imamo odnos kao pas i mačka, ne možemo nikako zajedno, ali verujem da bismo bili lep par - šalila se crnka, a Lakić se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

 

- Iskreno i ja to mislim, ali mi bi se poubijali da smo zajedno. To nikako ne bi išlo, bolje da stvari ostanu ovakve kakve jesu! 

Podsećamo, Lakić je nedavno pričao i da mu se sviđa Miona Jovanović, ali da nikada drugu Nenadu Aleksiću Ša ne bi mogao da uradi nešto što bi dovelo do toga da pukne prijateljstvo.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Meni se Miona mnogo sviđa, ali ja drugare uvek stavim ispred devojaka. Nikada ne bih mogao nešto tako da mu uradim. To sebi ne bih oprostio. Devojka ima mnogo mana, ali i mnogo kvaliteta, tako da verujem da će to sve da bude još bolje kad se vudu videli u spoljnom svetu - pričao je Lakić, a Ša je počeo da se smeje, nakon što ga je ozbiljno prethodno posmatrao jer nije znao u kom će smeru priča da ide. 

Podsećamo, na temu veze Mione i Ša, nedavno se oglasio i reperov otac, koji je otkrio šta misli o svemu ovome. 

Nenada svi podržavamo, odmah da se zna, ali je izgubio kompas. Ne treba toliko da bude posesivan, sve je u redu, a njemu su emocije prenaglašene u rijalitiju, što je normalno. Sve je to zatvoren prostor. Samo bih voleo da do kraja ostane pribran, da ne pravi haos sa Mionom i Stanislavom jer može samo da napravi haos i da bude kažnjen. Ne sme da dozvoli da ga neke sitnice izbace iz takta - priča Aleksić 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading