MILAN MILOŠEVIĆ U ELITU UŠAO SA ZVANIČNIM SAOPŠTENJEM: Preneo ukućanima najnovije informacije, u Beloj kući nastao MUK!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je šokirao ukućane novim informacijama iz spoljnog sveta.

MILAN MILOŠEVIĆ U ELITU UŠAO SA ZVANIČNIM SAOPŠTENJEM: Preneo ukućanima najnovije informacije, u Beloj kući nastao MUK!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Učesnici Elite su tokom jučerašnjeg dana dobili priliku da komentarišu svoje cimere i dodele im neku od etiketa, pa su tako birali najodanijeg takmičara, ali i najosvetoljubivijeg.

Gledaoci su takođe imali šansu da glasaju, a rezultati ankete, kako Pink prenosi, bili su sledeći:

Na prvom mestu, kao najodaniji učesnik Elite, našao se Anđelo Ranković, na drugom mestu Anita Stanojlović, a na trećem mestu Stanislav Krofak.

Na prvom mestu, kao najosvetoljubiviji učesnik Elite, našla se Jovana Tomić Matora, na drugom mestu Ivan Marinković, a na trećem mestu Miljana Kulić.

Milan Milošević je ušetao u Belu kuću, pa saopštio ukućanima rezultate ankete, a oni su redom komentarisali.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević

 

- Tek se spremam da svima je*em mater, ali nećemo sada u detalje. Što se osobe kojoj ni ime više nemam potrebu da izgovorim tiče, uskoro će sve da dođe na svoje mesto. Rešila sam da hoću da se osvetim, ali ne na neki pokvaren način. Samo ću ponovo da stupim u kontakt sa jednom devojkom iz spoljnog sveta koja mi je na vreme ukazivala na to da Anita nije verna. Tada, pred svadbu sam pričala kako nema šanse da je to istina i da Aniti verujem, ali izgleda da sam se zeznula - rekla je Matora, koja je ponela titulu najosvetoljubivije osobe u Eliti.

Anita se nije mešala u razgovor Jovane i voditelja Milana Miloševića, pa je samo Anđelu objasnila da Jovana verovatno blefira i da "mlati praznu slamu", što će po završetku rijalitija navodno i da se dokaže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading