MILJANA UPALA SA MOTKOM U KUĆU I NASRNULA NA DARIJANA: Dramatičan snimak iz Elite kružni internetom - Kulićeva u CIK ZORE podivljala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo divlja u Eliti!

MILJANA UPALA SA MOTKOM U KUĆU I NASRNULA NA DARIJANA: Dramatičan snimak iz Elite kružni internetom - Kulićeva u CIK ZORE podivljala! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Elita", ponovo je izazvala kontroverzu svojim postupcima u kući. Nakon što je započela vezu sa cimerom Darijanom Radomirovićem, njih dvoje su se sukobili oko obroka, što je kulminiralo fizičkim sukobom.

Miljana je insistirala da Darijan jede obrok koji je ona pripremila, dok je on odbijao iz principa, preferirajući svoj obrok. Ova svađa nije bila izolovan incident, s obzirom na to da su njih dvoje često u konfliktu i prethodno.

Nakon verbalnog sukoba, došlo je do fizičkog obračuna u spavaćoj sobi. Snimak koji je procurio na Instagramu prikazuje kako Miljana ulazi u sobu sa štapom i nasrće na Darijana, dok je on pokušavao da se odbrani. Ovaj događaj je šokirao ostale ukućane, koji su se probudili zbog buke i vike.

 

 


Ovo nije prvi put da su učesnici rijalitija "Elita" bili uključeni u sukobe, ali ovaj incident je izazvao posebno negativne reakcije javnosti.

 

 

Foto: Instagram.com printscreen

Miljana Kulić napala Darijana Radomirovića

 


Nakon što je snimak procurio, javnost je osudila ovakvo ponašanje učesnika rijalitija, ističući da sukobi ne smeju biti tolerisani ni u kakvim okolnostima. Mnogi su se zapitali kakve će biti posledice ovog incidenta.

Sukob između Miljane Kulić i Darjana Radomirovića ponovo je izazvao pažnju javnosti, podsećajući na kontroverze koje prate učesnike rijalitija. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će biti preduzete odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

25.03.2024 13:15

Miljana je neodoljiva, posebno kad joj krene pena na usta, pa je "otmeno" obriše. Najjača joj je bila ona rečenica gde kaže kako se uvukao kod Matore, u izmet...