MIONIN KOMŠILUK NE MOŽE DA SMISLI ŠA: Nazivaju ga BUDALOM, ne znaju šta joj je on trebao u životu!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevac dao sud o vezi repera i mlade pevačice!

MIONIN KOMŠILUK NE MOŽE DA SMISLI ŠA: Nazivaju ga BUDALOM, ne znaju šta joj je on trebao u životu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Rijaliti učesnica Miona Jovanović trenutno je u epicentru dešavanja, a zbog turbulentnog odnosa sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša i preljube koje je načinila svi je komentarišu. Dodatno je začinio priču njen bivši dečko Stanislav Krofak, koji je nedavno postao deo "Elite".

U jednoj emisiji Mionine komšije iz Kragujevca komentarisale su njeno ponašanje, a njen dečka Ša nisu ni najmanje štedeli. 

- Srećem, viđam ih, njen otac je bio sa mnom u školi. Komentari... Ona je smirena, tera svoje, ima svoj program. Staložena, mirna, a sad, što je lepa, pa svi pate za njom, to je druga stvar - rekao je jedan komšija, dok je drugi negodovao zbog njene veze sa Ša:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Ne znam šta joj treba s onom budalom da ima posla! To joj nije trebalo!

Srugi komšija uopšte nije štedeo repera. 

- Ša je jedan običan beogradski mangup koji je feminiziran, za mene. Ja sam Kragujevčanin, tu sam rođen. Ne znam šta je tražila sa njim. Šta je taj Ša, ko je on?! Šta, Ša?! Mangup beogradski?! Pa i mi smo beogradski mangupi, a živimo ovde, u Kragujevcu, ovde smo poreklom. Ona je devojka na mestu, samo je njena greška što je uopšte sa njim bila. On je više puta tamo učestvovao, on je neki Ša, reper, šta je?! - poručio je on u emisiji "Premijera Vikend Specijal". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Napravila je veliku grešku. Mislim da se pokajala, ali da ne sme da prizna. Da li će se oslobotiti Ša? Čim izađe iz "Elite", ako ne i pre. Katastrofalno, to je gušenje, to nije odnos i treba prekinuti na vreme. Razlog za bes njeni roditelji imaju - objasnila je još jedna Kragujevčanka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading