ŠA TOTALNO PROLUPAO: Od ljubomore na Panteru ne zna gde udara, od njega pravi BOLESNIKA, a sebe bez pardona PERE!

Autor:

Zadruga

21.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi gledaju i ne veruju šta čovek radi!

ŠA TOTALNO PROLUPAO: Od ljubomore na Panteru ne zna gde udara, od njega pravi BOLESNIKA, a sebe bez pardona PERE!

Foto: TV Pink/printscreen

U emisiji "Pitanja  gledalaca" prvo pitanje odmah je napravilo haos, jer je Nenad Aleksić Ša na sve načine pokušavao da dokaže kako je njegova devojka Miona Jovanović bila nesrećna u vezi sa Stanislavom Krofkom i kako ju je on u odnosu ograničavao, dok njemu svi zameraju kako je preterano posesivan i ljubomoran. Njihovi cimeri nisu mogli da veruju šta sve Ša izgovara i koliko je daleko spreman da ide da bi izdigao sebe, a ponizio Stanislava i odnos koji je Miona imala sa njim. 

- Ja sa njim nisam bio u vezi, ali stojim iza toga da je on došao da uzme pare. Otkako je on ušao ona nije ona - govorio je Ša. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

- Ja smatram da nije bilo njegovim reakcija da on ne bi ni ušao. On je konstantno potencirao na njemu. Ja i kad nisam mislila on je svaki put pričao o njemu i aludirao, više nego što sam ja pričala - dodala je Miona. 

- Ja stojim iza toga da to jeste moja greška. Meni je Miona pričala kako je on njoj skretao pažnju, pričali smo o slikama i meni je sad jasno kakvi su njegovi ljudi. Oni nju poznaju, ona je samostalna odavno. Njeni dotielji ne znaju sve stvari iz njenog života, ona nije rasla pod staklenim zvonom. Stanislav jeste situiran i ima lovu, prddstavila je kako je držao kao malo vode na dlanu... Ja da sam roditelj saslušao bih drugu stranu priče koju ona njima nikad nije rekla. Ona je pričala samo meni i svojim drugaricama. Nije to samo do poruke, nego kako je ona živela. Ona je imala sve, a nije imala ništa. Njen cilj je muzika i to je ona. Kaće kako on nju nije limitirao, a jeste i postavio je uslove da radi u njegovom gradu, u klubu u prijatelja. Gušio ju je i limitirao. Meni je to limitiranje - pričao je Ša, dok su svi zgroženo slušali. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Nije istina da ona nije mogla, mogla je da peva gde je želela i da bira šta želi. Ja sam njoj rdao najbolje u gradu - rekao je Stanislav. 

- Meni nikad nije rekao "Ne"i ja to nisam tako predstavila, a Ša se odmah ljuti kad to kažem. On je meni rekao da mogu šta hoćem i da će sve da mi pomogne, hteo je i lokal da mi otvori. Nikad nije rekao gde moram da radim - dodala je Jovanovićeva. 

- Otvoriću ti lokal, radi u firmi, moje mišljenje je da ona nije imala gde i uzeo ju je za sebe, a on da radi svoje i neće da se menja - nastavio je reper. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading