PRAVILA JE HAOS U RIJALITIJU, SVI SU JE MRZELI: Danas ne liči na sebe, izgubila čak 46 KILOGRAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da je prepozna!

PRAVILA JE HAOS U RIJALITIJU, SVI SU JE MRZELI: Danas ne liči na sebe, izgubila čak 46 KILOGRAMA! (FOTO)

Foto: printscreen

Dragica Janičić, poznata po svom turbulentnom učešću u rijaliti programima "Veliki brat" i "Zadruga", ostavila je dubok trag u svetu televizijskog zabavljanja. Njena nepredvidiva priroda i često iritantno ponašanje bile su glavne teme diskusija gledalaca, a njen čuveni izraz "mačko" postao je simbol njenog učešća u rijalitiju.

Tokom svog učešća u rijaliti programu "Veliki brat", Janičićeva je bila poznata po svojim stalnim konfliktima sa ostalim učesnicima. Njen emotivni i psihološki rolerkoster često je izazivao negativne reakcije kod gledalaca, ali je istovremeno bio izuzetno intrigantan. Njene provokacije su često dovodile do žestokih sukoba unutar kuće, stvarajući napetu atmosferu koja je držala publiku prikovanu uz male ekrane.

Republika

Foto: printscreen

Dragica Janičić učestvovala je u Velikom bratu

Nakon duže pauze od medijske pažnje, Dragica se ponovo pojavila u javnosti 2017. godine kao učesnica rijaliti programa "Zadruga". Međutim, ovog puta je iznenadila mnoge svojim fizičkim izgledom, tvrdeći da je izgubila čak 46 kilograma. Osim toga, Dragica je tada otkrila da se bavi hortikulturom, cvećarstvom i ručnom izradom garderobe, naglašavajući da nema klasično zanimanje, već da se bavi kreativnim honorarnim radom.

Republika

Foto: printscreen

Dragica Janičić tokom Zadruge

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je "Veliki brat" jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - rekla je Dragica jednom prilikom.

Republika

Foto: printscreen

Dragica Janičić danas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading