ŠOK-PREOKRET U ELITI: Miljana ne prestaje da plače, brutalno je PONIŽENA!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požalila se najvećoj suparnici!

ŠOK-PREOKRET U ELITI: Miljana ne prestaje da plače, brutalno je PONIŽENA!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Miljana Kulić i Teoodra Delić zakopale su ratne sekire, pa su čak i obavile razgovor o Nenadu Macanoviću Bebici. Iako Teodora ljubomoriše na Miljanu, izgleda da joj ne smeta da sa njom pljuje po svom dečku i njegoovj bivšoj devojci iznosi sve detalje o problemima koje njih dvoje imaju u ljubavnoj vezi. 

Naime, Delićeva je priznala Miljani da je Bebici zabranila da kad spava bude okrenut ka njenom krevetu, a da ga je uhvatila kako je glavu okrenuo i pored njenih reči, zbog čega su joj se stvorile još veće sumnje u njega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Teodora Delić

Međutim, Teodora je primetila i kako je Miljana uplakal, pa ju je upitala kakve probleme ona ima i zbog čega se slomila, čega je Kulićeva otovrila dušu i otkrila da od partnera Darijana Radomirovića ne dobija pažnju u sobi za izolaciju, kao i da na sve moguče načine pokušava sve najgore iz nje da izvuče, kako bi je predstavio kao nenormalnu osobu u vezi i o njoj napravio lošu sliku u narodu. 

- Rekla sam Bebici da sam videla da je okrenuo glavu ka tebi. Poručio mi je da spavam okrenuta od Gačića, a ja sam videla da on prvi spava usmeren ka tebi. Što si ti plakala? - rekla je Teodora.

- Zbog Darjana. Pravi od mene psihopatu. Ponaša se kao da ga ja ne zanimam dok smo u izolaciji - istakla je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Teodora Delić

- Meni je Miljana jako to sumnjivo to što Bebica sedi tu gde si ti - kazala je Teodora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading