ŠOK OGLAŠAVANJE: Hitno reagovala majka učesnice "Elite", obelodanila SVE!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Delić progovorila o spekulacijama da je njena ćerka zaljubljena u Gačića iako je sa Bebicom!

ŠOK OGLAŠAVANJE: Hitno reagovala majka učesnice "Elite", obelodanila SVE!

Foto: TV Pink/printscreen

Majka Teodora Delić prokomentarisala je za domaći medij navode da je njena ćerka bacila oko na Nemanju Gačica, zbog čega su nastavili problemi u ljubavnoj vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

- Nema ništa od toga. Znam kako Teodora diše. Učesnici bacaju rovac, jer Teodrora voli Nenada, nikog sem njega. Takmičari zbog jednog običnog flerta govore kako je ona zaljubljana u Gačića, a zapravo je on zaljubljen u nju. On je taj koji joj preko stola šalje srca i stavlja do znanja da mu se dopada. Ona se smešila, ali tu nema ništa više od toga. Osećam i poznajem svoju ćerku, od Gačića i nje nema ništa. Nenad i Teodora planiraju da budu zajedno i kad izađu iz rijalitija, on njemu želi da rodi dete. Zaključila sam da ću uskoro postati baka - istakla je Teodorina majka, pa otkrila da li će ljubomora da uništi vezu Teodore i Bebice: 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

- Bebica je ljubomoran na Gačića jer voli moje dete. Pritiska Teodoru, to je nervira, što je i sama rekla. Nenad još uvek upoznaje moju ćerku i nije primetio, a nadam se da će primetiti to da ona ne voli autoritet. Svađe nastaju jer joj turira mozak. Samo to treba da koriguje kod sebe, kako do svađa ne bi dolazilo. Teodora je jaka ličnost, a on je dvanaest godina stariji, smatram da je stabilan i da im je potrtebno da promene mesto sedenja zbog Gačića, kako učesnici ne bi nastavljali priču o tome gde ona gleda. Moja ćerka je dobra duša, ima veliko srcve i znam da voli samo Nenada - zaključila je za Pink.rs Slavica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading