HITNA REAKCIJA PINKA: Nakon žestokog sukoba pljušte brutalne KAZNE!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamičari "Elite" udareni po džepu!

HITNA REAKCIJA PINKA: Nakon žestokog sukoba pljušte brutalne KAZNE!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef je odlučio da zategne disciplinu u Beloj kući i učesnicima "Elite"  više ne toleriše njihova učestala kršenja pravila. Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih i redovno prave prestupe za koje su dobro upućeni da će biti udareni po džepu.

Glasanje za najnaporniju osobu "Elite" izazvalo je žestoku svađu između Bojane Pavlović i Nemanje Gačića. Njihov sukob je eskalirao do te mere da je Veliki šef doneo odluku o kažnjavanju oboje zbog kršenja osnovnog pravila Elite. Odlukom Velikog šefa, oboje će biti kažnjeni oduzimanjem tromesečnog honorara.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Bojane Pavlović i Nemanje Gačića

Njihov sukob privukao je pažnju javnosti, a situacija je postala još ozbiljnija nakon što je Veliki šef doneo odluku o kažnjavanju oboje takmičara. 

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga

Inače, na samom početku rijalitija "Elita" u noći kad je otvorena sezona takmičarima su jasno pročitana profila ponašanja i stvari koje se kažnjavaju ako dođe do kršenja, što oni očigledno ne shvataju dovoljno ozbiljno, ali kad dođe kraj sezone sigurno im neće biti svejedno kad pogledaju stanje na svom nakovnom računu i vide koliko ih je koštalo ružno ponašanje i kršenje pravila. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading