PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Evo koje ime je izabrala za dete!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti u domu nekadašnje rijaliti učesnice!

PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Evo koje ime je izabrala za dete!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo, Pixabay.com

Pevačica Sandra Čaprić danas je postala majka dečaka kome je dala ime Aleksej. Vest o porođaju pevačice proširila se društvenim mrežama nakon što je Sandra objavila fotografiju sa sinom uz reči: "Hello Baby Boy!"

Nakon objave o porođaju, Sandra je dobila brojne čestitke i poruke podrške od svojih kolega, prijatelja i fanova. Javne ličnosti su iskazale svoje oduševljenje povodom srećne vesti, čime su čestitke i lepe želje pristizale sa svih strana.

 

Sandra je u ljubavi sa biznismenom kog skriva od očiju javnosti, a nedavno je otkrila da je otac deteta "izvan ovog našeg sveta". Njen partner ima svoj biznis i nema veze sa estradom, a njihova veza traje već nekoliko godina.

 

 

Povodom glasina o oženjenosti svog partnera, Sandra je odlučno demantovala takve spekulacije. Istakla je da je partner sa kojim čeka dete slobodan i da je njihova veza iskrena.

- Daleko bilo da je oženjeni, to nije istina. U drugom stanju jesam. Nema veze da je oženjeni muškarac, veze sa tim nema. Nije poznat javnosti, on je u svom biznisu, bio je sa mnom godinu dana, dok sam bila povređena, dolazi mi i kući, zna mi roditelje, veze sa vezom nema. Sve je u najboljem redu. Treći sam mesec trudnoće u Ivanjici sam. To nije istina za oženjenog, nemoj da mi blate ime i porodicu. U vezi sam i u blagoslovenom sam stanju - rekla je tada Sandra Čaprić za "Blic".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

22.03.2024 23:09

Al je gadna 😐