MILANU MILOŠEVIĆU UGROŽEN ŽIVOT, HITNO MORAO DA REAGUJE: Voditelj "Elite" doneo ŠOK ODLUKU nakon BAČENE BOMBE na kuću!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan MIlošević hitno morao da reaguje!

MILANU MILOŠEVIĆU UGROŽEN ŽIVOT, HITNO MORAO DA REAGUJE: Voditelj "Elite" doneo ŠOK ODLUKU nakon BAČENE BOMBE na kuću!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Voditelj Milan Milošević je prošlog meseca doživeo je veliku nezgodu, o čemu je prvo pisala Republika, kada je na njegovo dvorište bačena bomba i to samo nešto pred početak ,,Elitovizije", ali je on smogao snage i kao surovi profesionalac odradio svoj posao u punom sjaju. 

Kako je voditelj potvrdio za pomenuti portal, u dvorište njegove kuće u Zemunu bačena je bomba, a kamere koje su postavljene na njegovom domu zabeležile su počinioca. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

 

Nakon nemilih scena koje je doživeo, Milošević je odlučio da osigura svoju bezbednost ugradivši ceo novi bezbedonosni sistem i alarme na svojoj kuci.

- Zbog svega što se dešavalo poslednjih meseci, pretnje i čudna dešavanja oko moje kuće rešio sam da promenim kompletno sve kamere analogne i stavim potpuno nove, jače i bolje, a alarm sam takođe imao, međutim, sada je pojačan tako da ni muva vise ne može da prođe - rekao je voditelj za portal Srbija Danas, pa dodao:

- Ljudi koji su mi radili ceo bezbedonosni sistem kažu da sada mirno mogu da spavam i da ne brinem ništa. Doduše, ja sam i do sada mirno spavao ali mere predostrožnosti moraju da postoje jer svašta se dešava.

Foto: Rina, ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

 

Podsetimo, Milan se nedavno susreo sa pretnjama i negativnim komentarima, što je popularni voditelj odmah prijavio policiji. 

- Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade - poručio je Milan u emisji "Ekskluzivno".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading