STANISLAV UHVAĆEN U AFERI SA OVOM STARLETOM: Pojavila se ŠOK FOTKA, ona otkrila da su bili u BRAKU, HITNO usledila reakcija!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

11:00 >> 11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak imao burnu prošlost sa poznatom starletom!

STANISLAV UHVAĆEN U AFERI SA OVOM STARLETOM: Pojavila se ŠOK FOTKA, ona otkrila da su bili u BRAKU, HITNO usledila reakcija!

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta Ava Karabatić svojevremeno objavila je fotografiju sa Stanislavom Krofkom, bivšim dečko Mione Jovanović, a po svemu sudeći, njega je predstavila kao njenog novog muža, što je sve šokiralo. 

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se zajednička fotografija, koja je napravila opštu pometnju. Naime, na fotografiji se mogu videti Stanislav i Ava u noćnom provodu kako poziraju, a nakon nekog vremena se pojavio i članak u kom piše da je Karabatićeva izjavila da je to njen novi suprug. 

Nakon ovih natpisa u medijima, Stanislav Krofak bio je prinuđen da se oglasi ovim putem, pa je tako na društvenoj mreži Instagram objavio status u kom je objasnio da nema nikakve veze sa Avom Karabatić, te da su se njih dvoje sasvim slučajno našli u izlasku, gde su snimili stori, ali da više od poznanstva među njima ne postoji. 

- Ovim putem bih hteo da obavestim sve prijatelje i medije, da ne šire dezinformacije o vezi sa Avom Karabatić. Ovim putem demantujem bilo kakvu vezu sa Avom Karabatić. Bili smo u društvu, snimili smo stoji i to je sve! Hvala na razumevanju! - napisao je Stanislav Krofak u svom zvaničnom oglašavanju na Instagram profilu. 

Ostaje nam da vidimo kako će Miona Jovanović, ali i ostali takmičari reagovati kada budu saznali za ovu aferu Krofka, koju tokom boravka u rijalitiju ,,Elita 7" nije nijednom spomenuo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading