ANĐELI ĐURIČIĆ EKSPLICITNE SLIKE UNIŠTILE ŽIVOT: Više ne može da trpi torturu, ovo mora da stane!

Autor:

Zadruga

21.03.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić prolazi kroz težak period, nakon što je Tara Simov obelodanila njene eksplicitne fotografije.

ANĐELI ĐURIČIĆ EKSPLICITNE SLIKE UNIŠTILE ŽIVOT: Više ne može da trpi torturu, ovo mora da stane!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nakon što je dobila otkaz na televiziji, Anđela Đuričić je odlučila da preusmeri svoju pažnju na korišćenje društvenih mreža u svrhu oglašavanja. Ova Crnogorka gotovo svakodnevno aktivno deli sadržaj na svojim profilima, angažujući svoju publiku na različite načine.

Nedavno se našla u neprijatnoj situaciji kada je njena bivša cimerka iz rijalitija, a sadašnja voditeljka, Tara Simov, objavila Anđeline eksplicitne fotografije. Ovaj incident obnovio je sukob iz "Zadruge" i izazvao žestoku reakciju javnosti.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Iako je uzvratila Tari istom merom, čini se da je objavljivanje njenih eksplicitnih fotografija Anđelu totalno poremetilo, zbog čega danima ne dolazi sebi, što potvrđuju i njene objave na Instagramu, koje poprilično brinu njene fanove i brojne pratioce:

- Najveći problem kad si dobar je to što ljudi misle da si glup - napisala je Anđela putem Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

Anđela je nedavno putem svojih objava na društvenim mrežama istakla kako smatra da se sa verom u Boga može podneti sve. Jasno je da Anđela prolazi kroz težak period, a fanovi joj maksimalno pružaju podršku putem društvenih mreža. Crnogorka se gotovo svakodnevno oglašava putem Instagrama, ali i TikToka, gde drži lajvove i na taj način zarađuje novac.

- Doživela sam da me prodaju baš oni koje sam kupovala ljubavlju. Ali, ja sam opet i svima, davala, sve najbolje od sebe. I kada me povrede, ja uživam pri pomisli da će me pamtiti kao onu koja je najlepše umela da voli - podelila je Anđela nedavno na svom Instagram storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading