ANĐELA ĐURIČIĆ MENJA LIČNI OPIS ZBOG EKSPLICITNIH SNIMAKA: Želi da je ne prepoznaju, počinje od onoga po čemu je svi pamte!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je odlučila da promeni lični opis, nakon što su isplivali njeni eksplicitni snimci i fotografije.

ANĐELA ĐURIČIĆ MENJA LIČNI OPIS ZBOG EKSPLICITNIH SNIMAKA: Želi da je ne prepoznaju, počinje od onoga po čemu je svi pamte!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Nakon što je dobila otkaz na televiziji, Anđela Đuričić je odlučila da preusmeri svoju pažnju na korišćenje društvenih mreža u svrhu oglašavanja. Ova Crnogorka gotovo svakodnevno aktivno deli sadržaj na svojim profilima, angažujući svoju publiku na različite načine.

Nedavno se našla u neprijatnoj situaciji kada je njena bivša cimerka iz rijalitija, a sadašnja voditeljka, Tara Simov, objavila Anđeline eksplicitne fotografije. Ovaj incident obnovio je sukob iz "Zadruge" i izazvao žestoku reakciju javnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Iako je uzvratila Tari istom merom, čini se da je objavljivanje njenih eksplicitnih fotografija Anđelu totalno poremetilo, zbog čega danima ne dolazi sebi, a sada je odlučila da malo ugodi sebi, te je posetila frizerski salon, kako bi se dodatno ulepšala.

Nije isključeno da će se Anđela sada odlučiti na nešto drastičniju promenu, kako bi što manje ličila na osobu sa snimaka i eksplicitnih fotografija, koje želi da se što pre zaborave.

 

Anđela je nedavno putem svojih objava na društvenim mrežama istakla kako smatra da se sa verom u Boga može podneti sve. U svojoj najnovijoj objavi na Instagram storiju, Anđela je podelila svoje duboke emocije, ističući da je spremna da se nosi sa izazovima koje joj život postavlja. Njena poruka o ljubavi i samopouzdanju privukla je pažnju njenih pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading