UZNEMIRUJUĆA PORUKA ANĐELE ĐURIČIĆ: Bivša zadrugarka uništena zbog eksplicitnih fotografija, ovim su je slomili!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je zabrinula fanove najnovijom objavom na Instagramu.

UZNEMIRUJUĆA PORUKA ANĐELE ĐURIČIĆ: Bivša zadrugarka uništena zbog eksplicitnih fotografija, ovim su je slomili!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nakon što je dobila otkaz na televiziji, Anđela Đuričić je odlučila da preusmeri svoju pažnju na korišćenje društvenih mreža u svrhu oglašavanja. Ova Crnogorka gotovo svakodnevno aktivno deli sadržaj na svojim profilima, angažujući svoju publiku na različite načine.

Nedavno se našla u neprijatnoj situaciji kada je njena bivša cimerka iz rijalitija, a sadašnja voditeljka, Tara Simov, objavila Anđeline eksplicitne fotografije. Ovaj incident obnovio je sukob iz "Zadruge" i izazvao žestoku reakciju javnosti.

Iako je uzvratila Tari istom merom, čini se da je objavljivanje njenih eksplicitnih fotografija Anđelu totalno poremetilo, zbog čega danima ne dolazi sebi, a njena najnovija objava na Instagram profilu privukla je veliku pažnju i izazvala burne reakcije.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Anđela je putem svojih objava na društvenim mrežama istakla kako smatra da se sa verom u Boga može podneti sve. U svojoj najnovijoj objavi na Instagram storiju, Anđela je podelila svoje duboke emocije, ističući da je spremna da se nosi sa izazovima koje joj život postavlja. Njena poruka o ljubavi i samopouzdanju privukla je pažnju njenih pratilaca.

- Doživela sam da me prodaju baš oni koje sam kupovala ljubavlju. Ali, ja sam opet i svima, davala, sve najbolje od sebe. I kada me povrede, ja uživam pri pomisli da će me pamtiti kao onu koja je najlepše umela da voli - podelila je Anđela na svom Instagram storiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

13.03.2024 13:38

E moja Anđo, ljubav se ne kupuje. Ljubav se daje pa ako ti se uzvrati. Samo Ti igraj na Tik Toku i pobeđuj a drugi neka lude jer si im otela pratioce. Naročito onaj koji ne može da se pomiri sa time da si opet pokazala ko je u pravu i koja je nesebično davala.

Vojvotkinja Tolstoj

13.03.2024 18:52

Maknite budale, dosadile i Bogu i narodu !