ANĐELA ĐURIČIĆ GRCA U SUZAMA, PROŽIVLJAVA HOROR U SVOJA ČETIRI ZIDA: Zbog eksplicitnog snimka ne sme da izađe na ulicu!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla bruka Anđele Đuričić, zbog ovoga danima ne dolazi sebi.

ANĐELA ĐURIČIĆ GRCA U SUZAMA, PROŽIVLJAVA HOROR U SVOJA ČETIRI ZIDA: Zbog eksplicitnog snimka ne sme da izađe na ulicu!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Bivša zadrugarka Tara Simov odlučila je da objavi kompromitujuće fotografije na kojima je njena nekadašnja cimerka Anđela Đuričić. Naime, na Instagram profilu Tara je objavila potpuno golišave fotografije starlete iz Crne Gore, a ovi kadrovi su šokirali čitavu javnost. 

Nakon toga, Anđela Đuričić se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram, te uzvratila žestok udarac Tari Simov, prozivajući je na račun roditeljstva.

- Tarakitos mamitos, od malenih nogu šriceri, ulice, šišanja, kako je sama pričala... Pa čak i ubijeni plodovi bebe... Boži oprosti im! - napisala je Anđela Đuričić na Instagramu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Njihov "rat" se nastavio, a čini se da Anđela sve podnosi gore nego što izgleda, pa je tako na društvenim mrežama osvanula njena fotografija, na kojoj je Đuričićeva uplakana, pa su mnogi zaključili da je veoma uznemirena zbog svega što se dešava.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

Podsetimo, Tara je podelila njene fotografije i snimak, na kom je Anđela potpuno gola, u tatinoj kadi, a snimak je prosledila nepoznatom muškarcu, koji je isti, kako Đuričićeva govori, to zloupotrebio, pa dostavio njenim neprijateljima.

Kako Anđela potiče iz jedne konzervativne porodice, ovaj skandal je definitivno pogodio njene roditelje, a kako sve Đuričićeva proživljava u svoja četiri zida - ostaje nam samo da naslutimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ja

05.03.2024 22:19

Andjela iskusnija si ti od Tare 100 puta samo sto se pravis naivna

Odgovori 10 4
Melanija

05.03.2024 22:42

Dok ovo pišem Anđela igra mečeve na Tik Toku i zarađuje parice.