PROCURILI DETALJI TAJNOG SUSRETA ANĐELE ĐURIČIĆ I STEFANA KARIĆA: Skovali novi plan, njegova devojka saznala za sve!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Stefan Karić su progovorili o svom odnosu i viđanju pre Zadruge.

PROCURILI DETALJI TAJNOG SUSRETA ANĐELE ĐURIČIĆ I STEFANA KARIĆA: Skovali novi plan, njegova devojka saznala za sve!

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Đuričić se ponovo aktivirala na TikToku, gde svakodnevno radi lajvove i komunicira sa korisnicima pomenute društvene mreže, ali i bivšim cimerima, a jedan njen lajv posebno je privukao pažnju.

Naime, Anđela je porazgovarala sa Stefanom Karićem, koga poznaje iz Zadruge, a njihov razgovor se već uveliko deli putem društvenih mreža. Zakazali su susret, s obzirom da je Stefan Karić čuo da ga je Anđela negativno komentarisala, pa je smatrao da je najbolje da porazgovaraju oči u oči i stave sve karte na sto, sa čim se ona složila. 

Proćaskali su na temu Zadruge, ali i svega onoga što im se izdešavalo nakon učešća u istoj, a u jednom momentu su otkrili i da su se viđali pre rijalitija:

 

- Ne znam šta su ti pričali, ali ja bih najviše volela da porazgovaramo, kao što si i sam rekao - poručila mu je Anđela.

- Rekli su mi da si bila protiv mene, ja znam da smo ti i ja bili dobri, te iste večeri ti ulaziš i bacaš giftove, baš se lepo potrefilo - govorio je Karić.

- Ja nikada nisam nikoga napljuvala, zato što ne želim da komentarišem nešto što ne znam, bili smo na istom mestu, prošli smo iste ili slične stvari, tako da sam gledala sa neke druge strane, znam da bih isto i ja rekla za sebe - rekla je Anđela.

- Znaš da smo se ti i ja videli veče pre nego si ti ušla, sećaš se - dodao je Stefan Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
xyz

04.03.2024 19:04

tako je to kada se izblamiras za ceo zivot, isposvadjas sa celim svetom pa onda zivkas i moljakas ljude da se vide sa tobom, jadno da jadnije ne moze, postala je sprdnja svima ocajnica ne zna đe da se utrpa