ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Hitno hospitalizovana, lekari momentalno reagovali!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je završila u bolnici, nakon sukoba sa Anđelom Đuričić.

ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Hitno hospitalizovana, lekari momentalno reagovali!

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Skandal koji je potresao javnost i izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama proteklih dana kulminirao je sinoćnim sukobom između Anđele Đuričić, Tare Simov i Ane Ćurčić. Nakon što su procurile eksplicitne fotografije Anđele Đuričić, javnost je bila zapanjena njenim ponašanjem tokom javnog obračuna sa Tarom i Anom.

Anđela Đuričić nije štedela reči tokom svog javnog nastupa, prozivajući i iznoseći šokantne optužbe na račun svojih koleginica. Međutim, Tara Simov je odlučno uzvratila argumentima, podsećajući Anđelu na njene prethodne postupke koji su naišli na osudu javnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/pink.rs

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

Nakon ovog haosa, kako prenosi mediji, Ani Ćurčić je iznenada pozlilo, te je hitno hospitalizovana zbog pretrpljenog stresa. Njeno zdravstveno stanje zahtevalo je lekarsku intervenciju, a javnost je saosećala sa njenim trenutnim stanjem.

Korisnici društvenih mreža su dali Anđeli nadimak "DJ banana" zbog njenog skandaloznog ponašanja i eksplicitnog snimka, a Tara Simov je javno objavila eksplicitne scene Anđeline prošlosti, dodatno produbljujući sukob. Lizala je viljušku, imala intimne odnose bez blama koji su završili na sajtovima za odrasle, mirisala ljubavniku izduvne gasove, stavljala bananu u usta i zadnjicu, te slala gole fotke nepoznatom muškarcu, koje su završile na svim društvenim mrežama, a komentari ne prestaju da stižu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

03.03.2024 16:29

Bilo bi dobro da hitna pomoc ovako brzo reaguje i kad je narodu porebna svarno hina pomoc

Sasa

03.03.2024 17:42

@djole - Ovo mora brzo,obukli joj ludacku kosulju i u Lazu.Ne prestaje da bude zla...samo Karamujic