JANJUŠ OPET POMENUO BRATA! Evo za čime najviše žali, pričao o bivšim devojkama, pa se pokajao zbog svega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš

JANJUŠ OPET POMENUO BRATA! Evo za čime najviše žali, pričao o bivšim devojkama, pa se pokajao zbog svega! (FOTO)

Foto: republika

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš ponovo se prisetio brata nakon što je sa cimerima pričao o bivšoj devojci Aneli Ahmić. On je rekao da bi bilo bolje da je sa bratom i porodicom provodio vreme umesto sa nekim bivšim partnerkama kojima je davao na značaju, pa je pričao do detalja o pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću, koji je u Beogradu izvršio samoubistvo. 

- Ne prestajem da mislim da brata i žao mi je što ga više nema. Meni je teško što smo tako malo vremena provodili zajedno. Da sam bio pametniji provodio bih više vremena sa porodicom, bratom i dragim ljudima, a ne sa nekim ženama koje danas nisu ni vredne pomena - objašnjavao je sportista.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Inače, nedavno je u Prijepolju obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti šou-programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša, koji trenutno boravi u rijalitiju. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodica stalno ide na Mihailov grob u Prijepolju

 

Porodica se okupila kako bi odala počast preminulom Mihailu, a pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, bivši košarkaš je otkrio da će uskoro dobiti informacije o rezultatima obdukcije.

On se slomio od tuge pa je napustio žurku, a onda je jaukao na sav glas zbog samoubistva mlađeg brata, za kog je naručio pesmu. Najpre je plakao ispred rehaba, a onda je, zajedno sa Aneli, otišao i prilegao, međutim, nije mogao da se smiri, pa je sve vreme gledao i analizirao Mihailove fotografije, koje je dobio za rođendan.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.03.2024 06:08

SVAKAKO NE MOŽE DA VRATI VREME...ZAKLINJAO SE BEZ POTREBE...ON JE SMRAD U SVAKOM POGLEDU...PATI...VERUJEM...ALI SEKS SA ANELLI MU JE PRIORITET...DA SAM ENA...NE BIH MU DOZVOLILA DA KRUNU DOVODI S NJOM U VEZU....A KAMOLI U KONTAKT