TUGA U PRIJEPOLJU, JANJUŠEV BRAT U TEŠKOM STANJU! U porodičnoj kući prizor koji razara dušu!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Marka Janjuševića Janjuš u teškom stanju!

TUGA U PRIJEPOLJU, JANJUŠEV BRAT U TEŠKOM STANJU! U porodičnoj kući prizor koji razara dušu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Nedavno je u Prijepolju obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti šou-programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša, a sada je Boris Janjušević objavio fotografiju koja je mnogima naterala suze na oči.

Foto: Instagram.com

Boris Janjušević objavio fotografiju Mihaila Janjuševića

 

Porodica je okupila kako bi odala počast preminulom Mihailu, a pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, bivši košarkaš je otkrio da će uskoro dobiti informacije o rezultatima obdukcije.

Na pomenu je pozlilo i Janjušu i njegovoj majci Desanki. Janjuš se sklonio sa strane i zapalio cigaretu, dok su Desanku držali da ne padne.

Naime, kako je Janjuš istakao, obdukcija njegovog brata još uvek nije odrađena do kraja, ali bi to uskoro moglo da se desi, kada će, po svemu sudeći, on ponovo napustiti rijaliti "Elita".

- Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle, to je verovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim, nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam što je digao ruku na sebe, ali ništa ne odgovara. Kao da me samo gleda i to je sve. Verovatno su to neke moje emocije koje se još nisu ispraznile. Normalno je da se takvi snovi javljaju, tu je i veliko nedostajanje - rekao je Janjuš, koji je i u sobi za izolaciju lepio slike svog pokojnog brata Mihaila.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Porodica Janjušević i dan-danas ne može da se oporavi od šoka, a tuga ih razara. Dok se sa istom Janjuš bori u rijalitiju, uz novu izabranicu, Aneli Ahmić, njegov brat Boris svakodnevno objavljuje Mihailove fotografije iz detinjstva i priseća se najlepšeg perioda, tokom kog je uživao sa sada pokojnim bratom:

Podsećamo, Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu, a kako se navodi, samoubistvo je izvršio vešanjem. Janjuš na sve načine pokušava da sazna istinu o tome šta se događalo u Mihailovom životu, a nije tajna da pokojni Janjušević nije imao kontakt sa braćom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading