"NAŠLA JE U KOGA ĆE DA SE ZALJUBI, ODMAH SE IZNERVIRAM" Goca Džehverović ne može da PREŽALI što je Teodora bila u vezi sa Anđelom!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama Džehva ne krije koliko se iznervira zbog nekih poteza koje je njena ćerka počinila u prošlosti!

"NAŠLA JE U KOGA ĆE DA SE ZALJUBI, ODMAH SE IZNERVIRAM" Goca Džehverović ne može da PREŽALI što je Teodora bila u vezi sa Anđelom!

Foto: St/N. Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Gordana Goca Džehverović danas je tokom dana posetila rijaliti "Elitu", kako bi prekontrolisala njihovu higijenu i podelila im nedeljne zadatke koje će svako od njih morati da ispuni. Goca je tokom razgovora sa ovonedeljnim vođom Nikolom Lakićem došla do teme o "Zadruzi 1" i kad je njene ćerka Teodora Džehverović ostavila dečka da bi bila sa Anđelom Rankovićem. Goca ne krije da na tu temu i dalje nije imuna i da se odmah iznervira čim se priseti šta je njena mezimica sve proživela. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Goca Džehverović i Nikola Lakić obilaze imanje

- Teodora je tako ušla ovde, pa dovela karijeru u pitanje, raskinula sa dečkom. Nije smela pesmu da pusti, našla je u koga će da se zaljubi. Ovde je perje letelo, evo, odmah, se iznerviram kad to spominjem - rekla je Goca.

- Nije joj to trebalo ali opet na kraju je stvorila karijeru i svaka joj čast - dodao je Lakić.

- Tamara je stvarno vredno dete, ja joj želim uspeh kad izađe napolje nadam se da će uspeti nešto da uradi - rekla je Džehva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Goca Džehverović i Nikola Lakić

Inače, Goca je nedavno u jednoj emsiji govorila o Teodori i trenutku kad je načinila preljubu sa Anđelom. 

- Pa jeste, da, Kristijan iz Poreča, ona se zabavljala sa njim kada je ušla, kao što je sada Miona ostavila dečka, ušla i desilo se, mislim tu nema šta da se priča - govorila je Goca u jednoj emisiji. 

- Onda se pisalo da je ona i preljubnica i ovo i ono, svašta se pisalo - dodao je voditelj. 

- Pa jeste, mislim jeste, ono što jeste jeste što ja kažem, e sad što se to odrazilo na neki drugi način, što se on revanširao na način na koji nije možda trebao, mislim ne mogu da kažem ni da nije, čovek kad je povređen ne bira sredstvo ni način kako će da povredi onu drugu stranu - poručila je Gordana, a onda priznala da li je i ona u nekom trenutku svog života bila preljubnica. 

Republika

Foto: printscreen RED tv

Goca Džehverović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.03.2024 05:22

Goco moja svaka ti čast...on je prodana duša, ljigavac...zlo...Bogu hvala da si spasla teodoru od njega...iskompleksiran je u svakom pogledu, a teodoru nikad neće zaboraviti...nije odgovarala njihovoj kući, gde je ujak zanatlija...frizer...ali Teodora je dokazala da je kvalitet...NE OKREĆI SE SINE...SKOROJEVIĆ...