"ŽAO MI JE ŠTO NISAM ISPRAZNIO RAFAL U ANELI I NJENU MAJKU" Monstruozna izjava oca Asmina Durdžića, a tek da vidite šta je rekao o UNUCI Nori! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Durdžić ponovo šokirao publiku rijalitija "Elita"!

"ŽAO MI JE ŠTO NISAM ISPRAZNIO RAFAL U ANELI I NJENU MAJKU" Monstruozna izjava oca Asmina Durdžića, a tek da vidite šta je rekao o UNUCI Nori! ŠOK! (FOTO)

Foto: Pink, ATA Images

Javni rat porodica Durdžić i Ahmić traje otkako se u "Elitu" uselila Aneli Ahmić, te navela da ju je Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. U međuvremenu su pale mnoge teške reči, a u sukob su se uključili i drugi članovi porodica. U poslednje vreme sve su glasniji Asminov otac Mustafa Durdžić i Anelina majka Jasmina Jasna Ahmić

Republika

Foto: Red tv printscreen

Jasna Ahmić

Mustafi Durdžiću nisu se dopala izlaganja svoje bivše prije, te ju je žestoko izvređao na Fejsbuku, a potom u komentarima na svojim objavama napisao nešto što je naišlo na brojne osude njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jasne Ahmić

- Meni je tek sad žao, kad mi je istukla ćerku što nisam otišao kući u Bosnu i ispraznio rafal u nju i njenu ćerku. Do sad bih je odležao - šokirao je Mustafa svojim komentarom na račun bivše snaje Aneli, a na kritiku pratioca koji ga je upitao da li je svestan šta javno piše, stariji Durdžić je poručio:

- Zbog te us*ane familije ja ni Noru ne priznajem da mi je familija, je l' vi znate da čitate? Ja lepo pišem da nas je sramota što nam je kurva rodila unuku, ako je uopšte naša unuka. Niko ne veruje da je naša unuka - poručio je on.

Aneli je u "Eliti" tvrdila da ju je pretukla Asminova sestra Minka, dok je ona izjavila drugačije

- Bili smo tada u Bosni, u kući mog oca, gde ja imam trosoban stan koji mi je ostavio. Došla sam sa svoje dvoje dece, tamo su bili Asmin, Aneli i Nora. Ceo dan sam bila odsutna, van kuće, a kada sam ušla, unutra je bio haos, jednostavno - katastrofa. Nora je tada imala samo tri meseca, a Aneli je takva osoba, kada previje bebu, skine pelenu, baci na sto, na pod, ostavi na ugaonoj... Otavi flašicu prljavu, skida je, baca stvari na pod, a ja takav tip nisam. Bratu sam skrenula pažnju:"Molim te, reci joj da skloni bar za sobom, ne mogu da budem njena spremačica kući, došla sam ovde sa svojom sestrom". Nas dvoje smo se tu malo verbalno zakačili oko toga, raspravljali. Tada doleće Aneli, pretpostavljam da je čula šta sam ja njemu rekla jer su bila otvorena vrata, sve se čuje. Sleće dole:"Šta je, šta je". Ništa joj rekla nisam, prošla sam pored nje, krenula ka starijoj ćerki. Ona je počela da me vređa, kurva je blaga reč za to što mi je izgovorila. Vratila sam se, pitala:"Aneli, šta je sa tobom, šta me vređaš", a ona me hvata za kosu sa obe ruke, vuče me prema podu, nategla nogu da me nogom udari u glavu. Asmin skače između nas dve, govori:"Pusti je", ona nije htela. Znate li vi koji sam ja bol osetila?! Nikada se nisam našla u takvoj situaciji, nisam bila spremna, niti sam očekivala! Asmin nas je razdvojio, ona skočila na garnituru, nastavila da vređa pred mojom mlađom ćerkom, koja je sve to gledala... Tada je imala samo četiri godine, navukla je traumu. Uzela sam je, odvela u spavaću sobu i zaključala vrata, nisam izlazila dok nisam čula da je Aneli otišla - u dahu prepričava Minka za Pink.rs i nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Minka Durdžić, sestra Asmina Durdžića

- Bose smo izletele iz kuće i otišla sam pravo u policiju, prijavila sam je, a pre nego što sam otišla, ispred vrata našla sam nož. Otišla sam u Dom zdravlja, sve povrede su mi zavedene, i dalje mi je teško da o tome pričam zbog male moje, koja je doživela traume - od tad se ne razdvaja od mene. Policija je došla kući, rekla sam im gde će naći moju kosu, pramenove koje mi je iščupala. Međutim, u međuvremenu, neko je to pokupio i bacio, policija nije našla. Asmin i Aneli su došli u stanicu, ja sa svojom decom. Na kraju je moja Alea, od 4 godine, pričala šta je sve videla. Aneli je priznala sve i meni su dali opciju ili da je gonim na sud, ili da ona plati 600 maraka kaznu i da napusti državu istog momenta. Pristala sam na tu drugu opciju, ipak, familija je to, sramota je da se vučemo po sudu. Završilo se to, a ona je sledećeg dana mom starijem detetu, koja je tada imala 14 godina, pisala na Instagramu ružne poruke o meni, da kači storije... Takođe, kada su se ona i Asmin razišli, napravila je lažni profil i stavila sliku moje starije ćerke i napisala:"Ja se zovem A*** i šmrčem kokain". Otišla sam u policiju, prijavila to. Tu je bio kraj njenog prozivanja mene, nas. Od tad, kada smo imali tu situaciju u Bosni 2021., sa njom ne komuniciram. Mi smo ovde blizu svi, kada sretnem Noru u tržnom centru, ona izbacuje dušu koliko me doziva, želi, traži, a ja detetu ne mogu da priđem od nje.

Ove njegove komentare Jasna je objavila putem Instagrama, gde je napisala: "Ćerku mu tad istukao sin, ima zapisnik o tome svemu". Inače, i Asmin je danas udario Jasminu, koju je ucenio javno. Naime, ako mu se ne izvini javno, on će izneti sve što zna o njoj.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Mustafa Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Posteno govoreci

19.03.2024 16:34

Pratila sam njegov FB kada se to desilo,stari je bio pred srcanim udarom od stresa,dok je Anelina majka govorila ruzne stvari o njemu ,o nekakvim tajnama koje ce Aneli pred kraj rijlaitija da iznese o starom.On je to napisao iz nemoci jer je bio ocajan.