MILAN MILOŠEVIĆ U ELITU UŠAO SA ŠOK INFORMACIJOM: Preneo ukućanima loše vesti, u Beloj kući nastao MUK!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je saopštio ukućanima odluku gledalaca.

MILAN MILOŠEVIĆ U ELITU UŠAO SA ŠOK INFORMACIJOM: Preneo ukućanima loše vesti, u Beloj kući nastao MUK!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

U subotu je u popularnom rijaliti programu "Elite" održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najnapornije takmičare, a svako je morao da glasa za tri osobe i obrazloži kako se odlučio za njih. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Ivan Marinković, koji je prema njihovom mišljenju najnapornija osoba u "Eliti". Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova žestoka rivalka Žana Đorđević. Dok je prema zvaničnom Pinkovom saopštenju treće mesto zauzeo reper Nenad Aleksić Ša

Milan Milošević je najavio nikad uzbudljiviji Pretres nedelje, što je ubrzo i opravdao, kada je ukućanima saopštio konačnu odluku publike, koja je izglasala najnapornije učesnike. On je imenovao najnapornije ukućane, dok su njihovi cimeri redom ustajali i komentarisali.

Republika

Foto: ATA Images

Milan Milošević

 

- Birali ste najnapornije osobe, na trećem mestu je Ša - rekao je Milan.

- Ume da bude naporan, nisam ga navela danas, ali ume da bude mnogo naporan - rekla je Miona.

- Očekivao sam i prvo mesto, umem da budem mnogo naporan - rekao je Ša.

Mnogi su se složili da je Ša zaslužio prvo mesto, a Ivan Marinkovićš se zahvalio publici na ovoj tituli, koja nije uopšte pohvalna. Anđelo Ranković je smatrao da Ivan Marinković i jeste najnapornija osoba u kući, pa je jedva dočekao da prokomentariše etiketu koju je upravo dobio od strane gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading