IVANA MARINKOVIĆA ČEKA PAKAO: Dolazi na naplatu sve što je pričao, dobio preporuku da ANGAŽUJE ADVOKATA!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Đorđević žestoko razvezala jezik!

IVANA MARINKOVIĆA ČEKA PAKAO: Dolazi na naplatu sve što je pričao, dobio preporuku da ANGAŽUJE ADVOKATA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Žana Đorđević na današanjem glasanju u "Eliti" za najnaporniju osobu osula je žestoku palljbu po Ivanu Marinkoviću i najavila mu pakao jer je spominjao njenu maloletnu ćerku tokom njihovih svađa. 

- Ne mogu više da slušam ova njegova izlaganja, vređanje bivših žena, vidim da je opet u štrajkovima. Verujem da postoje gledaoci koji glasaju za ovakve ljude, verovatno su isti kao oni. Slušala sam kako se obratio Goci Tržan, on kaže ima itekkao priča, ne znam zašto iko spušta loptu, ja bih odavno ovog gospodina postavila na mesto gde mu priliči. Itekako ću se zabaviti sa ovim muflonom, sigurna sam da ću biti prva žena posle koje neće ničije dete više uvrediti. Čula sam da ćeš tužiti momka kojeg si or*lno zadovoljavao, mogao bi da uzmeš Stanijinog advokata. Do kraja ovog rijalitija ću biti naporna i pričati šta ovaj gospodin priča. Druga osoba je ova kerina, ja bi ga držala sa majmunima i hranila bananama - rekla je Žana. pa nastavila: 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Žana Đorđević napala Ivana Marinkovića

- Ovde su najjači jer im obezbeđenje uskoči u roku od 3 minuta. Treća naporna osoba je ovaj tuta, debeli muflon (Bebica), koji sve vreme gleda gde je Miljana, prošao je juče pored hotela, nasmejao se Miljani, neko ko je ušao lažni odnos sa Teodorom. Naporno mi je da ga gledam kako manipuliše ovom devojčicom, Teodora je svesna svega toga, predstavlja ovaj odnos kao nešto što je pravo, velika laž, velika manipulacija sa njegove strane. Tuta je neko ko će trčati i u sledeću sezonu kao ovaj Dodž ovde. Ova kerina ovde,to što vam ovde kerine dopuštaju da ih bacate po podu, ovaj muflon blati žene po televiziji, ovo je jedno mufljunsko go*no ovde, definitvno mu se treba stati na put. Ja očekujem i naslove od onog debelog majmuna napolju, sličan se sličnom raduje, meni su svi naporni - rekla je Žana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Žana Đorđević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading