RASKRINKAN BRAČNI PAR MARINKOVIĆ: Jedno drugom rade iza leđa, ovo je PRAVO STANJE njihovog odnosa!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Đorđević razvezala jezik!

RASKRINKAN BRAČNI PAR MARINKOVIĆ: Jedno drugom rade iza leđa, ovo je PRAVO STANJE njihovog odnosa!

Foto: ATA Images

Jelena Ilić i Ivan Marinković

Danas se u "Eliti" održava glasanje za najzaljubljeniju osobu, koje je napravilo opštu pometnju među takmičaria, iako bi ova anketa trebala da bude pozitivna i da glasaju bez poteškoća i svađa, međutim varnice i sukobi nisu prestajali tokom celog sastanka. 

Pored žestoke svađe koju je Maja Marinković imala sa Aneli Ahmić, prilikom koje je njoj i Marko Janjuševiću Janjušu odlučila da pokloni s*ksualno pomlagalo, ona je zratila i sa Urošem Stanićem, zbog čega je on završio na stolu. 

- Rekao mi je Uroš da ne voli muškarce, da, da. Rekao mi je Uroš da se zaljubio u mene, da mora da me napada jer ga je nacija zavolela uz Aneli i Janjuša - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić se popeo na sto tokom glasanja u Eliti

- Sram te bilo Majo, sprdnja je sprdnja, ali ne znam što si slagala ovo - poručio je Uroš.

Međutim, to nije sve, Žana Đorđević iznela je teške optužbe na račun Ivana Marinkvića i njegove supruge Jelene. Naime, Žana sumnja kako je Ivan zaljubljen u nju, dok Jelena ima impatije prema Anđelu Rankoviću

- Ovde sam videla da je Ivan Marinković zaljubljen u mene, neko ko je pokušao da me degradira na svaki mogući način ne bi li me ogadio ovde njegovim lažima drugim ljudima. Druga osoba je Jelena Marinković koja je zaljubljena u Anđela, ne vadi ga iz usta. Treća osoba je Slađa koja je zaljubljena u Bojanu, pokazuje opsesiju prema Bojani. Ove tri osobe su pokazale da zaljubljenost ne mora da bude uvek lepa - rekla je Žana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Žana Đorđević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading