ZBOG OVOG SNIMKA JE KAŽNJEN IVAN MARINKOVIĆ: Skinuli mu čak DVA HONORARA za kršenje NAJSTROŽIJEG pravila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef odmah reagovao!

ZBOG OVOG SNIMKA JE KAŽNJEN IVAN MARINKOVIĆ: Skinuli mu čak DVA HONORARA za kršenje NAJSTROŽIJEG pravila! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Rijaliti "Elita" nastavlja da privlači pažnju gledalaca, a poslednja žestoka rasprava između Ivana Marinkovića i Anite Stanojlović rezultirala je njegovim agresivnim ponašanjem. Ivan je pokazao da neće prezati od konflikata, ali ovaj put je prešao granicu gurajući cimerku Žanu Đorđević tokom rasprave. Ovo nije prvi put da se sličan incident dogodio, što direktno krši pravila ponašanja u rijalitiju.

Marinković je, prema pravilima rijalitija, hitnom odlukom Velikog šefa kažnjen dvonedeljnim oduzimanjem honorara zbog nasilničkog ponašanja. Ova kazna je rezultat kršenja jednog od 30 propisanih pravila rijalitija. Žana je, nakon incidenta, izjavila da će se osvetiti Ivanu, dok je on nastavio konflikt kroz razne pretnje, što dodatno doprinosi tenziji u kući.

- Kažem produkciji, još jednom me gurne, vratiću mu puta 10 - rekla je Žana.

- Nemojte da mi se unosite u facu. Da ti ne bih j***o mater i ti meni, ja te molim da mi se ne unosiš - rekao je Marinković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Podsećanaja radi, ukućani su, pre ulaska u "Elitu", potpisali ugovor, gde su pristali na sve uslove i znaju da zbog ovakvih stvariće snositi posledice. Sada je, kao opomena, to novčana kazna, ali za ozbiljan fizički okršaj dolazi do direktne diskvalifikacije, što je bio slučaj sa Miljanom Kulić, koja je nedavno napustila rijaliti, nakon što je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu i gađala ga šoljom, a obezbeđenje je momentalno reagovalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading