BIVŠI ZADRUGARI U PANICI ZBOG MOGUĆE ZABRANE TIKTOKA, a Car javno PONIZIO Dalilu Dragojević: Ako se to desi na Balkanu... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car se oglasio povodom najnovjih vesti iz Amerike, svi misle da je prozvao Dalilu!

BIVŠI ZADRUGARI U PANICI ZBOG MOGUĆE ZABRANE TIKTOKA, a Car javno PONIZIO Dalilu Dragojević: Ako se to desi na Balkanu... (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević, drugoplasiranja takmičarka "Zadruge 5", nakon izlaska iz Bele kuće ostvarila se kao voditeljka, ali najveću zaradu dobija od društvene mreže TikTok, na kojoj profil ima i njen bivši dečko Filip Car.

Republika

Foto: ATA Images

Car i Dalila

Ovih dana se zbog stanja u Sjedinjenim Američkim Državama povela priča o uvođenju zabrane TikToka, a ovim povodom se oglasio upravo Car. Njegov snimak je vrlo brzo postao viralan, a mnogi su zaključili da je Filip prozvao upravo Dalilu, koja često cele noći drži "lajvove" na ovoj mreži.

- Alo, pa ako nam radi ičega zabrane Tiktok nas Balkanu, zabraniće, pa vi ćete početi da umirete na lajvu. Usred noći vi ste tu, ujutru s krmeljave oči vi ste tu, popodne vi ste tu. Ukinuće nam ovo! Ja toliko da lajvam, pa ja bih bio prvak. Svetske liste, a ne hrvatske. Smirite se malo, ugasi malo. Ugasi! - rekao je Car i objavio snimak na TikToku.

Republika

Foto: shutterstock

TikTok se suočava sa najznačajnijom pretnjom u SAD

STANJE U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA

Kina se protivi prinudnoj prodaji TikToka u Sjedinjenim Američkim Državama, što će zakomplikovati poziciju matične kompanije koja je stvorila ovu društvenu mrežu, ByteDance. TikTok u SAD ima više od 170 miliona korisnika.

Kako piše Wall Street Journal, Peking je jasno stavio do znanja da se protivi bilo kakvoj prinudnoj prodaji TikToka, stavljajući vlasnika aplikacije ByteDance u tešku poziciju jer američka vlada zahteva "oduzimanje imovine radi rešavanja problema nacionalne bezbednosti".

TikTok se suočava sa najznačajnijom pretnjom na drugom najvećem tržištu. Stav kineske Vlade, koji ukazuje da će radije pristati na zabranu SAD u odnosu na prinudnu prodaju, komplikuje opcije ByteDancea. Ovaj razvoj događaja dolazi usred eskalacije tenzija između SAD i Kine oko tehnologije i bezbednosti podataka, a TikTok je uhvaćen u unakrsnoj vatri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Verona

16.03.2024 15:12

Ako ukinu TikTok napuniće se Zadruga beskućnicima.

Jeftini manipulator

16.03.2024 21:10

Hahaa, lik je jos uvijek isfrustriran sto mu neku noc nije uspjelo da uzme 1. mjesto jer je u suprotnom-pobjednickom taboru bila Dalila koja je giftala T.P. jer je to njen prijatelj vec dvije godine i ujedno prijatelj njenog decka M.