ZABORAVITE NA STANISLAVA KROFAKA: Ovo je pravi razlog RASKIDA Aneli i Janjuša - bivši košarkaš je ŠKARTIRAO iz koristi! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka raskrinkala aktuelnog učesnika "Elite"!

ZABORAVITE NA STANISLAVA KROFAKA: Ovo je pravi razlog RASKIDA Aneli i Janjuša - bivši košarkaš je ŠKARTIRAO iz koristi! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac, Pink

Iznenadni raskid Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša šokirao je njihove fanove, kojih ima sve manje iz dana u dan. Aneli važi za jednu od najomraženijih učesnica ove godine, a Janjuš je ranije govorio da to neće uticati na njega.

Ipak, bivša zadrugarka Jelena Batos tvrdi da je Janjuš Aneli ostavio upravo zbog toga, a ne zbog toga što je pokušala da se dodvori Stanislavu Krofaku Panteri, noseći isti kaput kao i on.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Batos

- Vi koji pričate da će se (Aneli i Janjuš) pomiriti, nema šanse. Janjuš sada cilja ka finalu. Sada misli da ćemo mu svi aplaudirati i navijati za njega, dok nju provocira i raskrinkava - započela je Jelena, pa nastavila:

- Video je svoj rođendan, sećate se prošle godine poklona i svega, a vidite ove... - nastavila je ona.

- On sada nju pušta i ima da je gazi do finala jer želi ljubav publike nazad. Oboje su foliranti, samo što je on malkice veći jer radi sve radi finala, a ona samo da bi se inatila Asminu - zaključila je Batosova na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos nedeljama unazad raskrinkava Janjuša

Inače, Janjuš je sinoć priznao da smatra da je Aneli bezosećajna i folirant.

- Nikada više nećemo biti zajedno. Ona je dala zakletvu da više nikada nećemo biti zajedno, treba to i da ispoštuje, a ja sigurno želim da ispoštujem - rekao je Janjuš.

- Rekao si da je ona najveće zlo i da je bezdušna - nastavio je novinar.

- Mislim da je bezosećajna i ima podlosti u sebi - kazao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading