MATORA ODGOVORILA NA SKANDALOZNE OPTUŽBE: Palo šok-priznanje u Eliti!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimeri tvrde da Matora nameru Aniti upada u toalet dok se tušira!

MATORA ODGOVORILA NA SKANDALOZNE OPTUŽBE: Palo šok-priznanje u Eliti!

Foto: printscreen/RTVPink

Matora

Jovanu Tomić Matoru poslednjih nekoliko dana optužuju da planski upada u kupatilo dok se Anita Stanojlović tušira. Ona je na ove optužbe odgovorila sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Kako reaguješ na Anitine optužbe da si planski uletela u kupatilo dok se ona tuširala? - upitao ju je novinar.

- Ušla jesam, ali sam se ja istuširala na brzaka i legla. Namera mi nije bila das provociram Anđela i nju. Ne gledam je i nisam opterećena njenom pojavom. Nemam nameru da je peckam i provociram. Zbog sebe ću od sad voditi računa. Trudiću se svaki put kad je u kupartilu da ne idem ni da operem zube. Sad moram da vodim računa na svaki svoj potez, kako ne bi ispalo da provociram - rekla je Matora.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora odgovorila na optužbe u emisiji "Pitanja novinara"

- Kako komentarišeš stav Miljane kulić koja je rekla da si sujetna jer je Anita stećna pored Anđela i da svi vide da se promenila na bolje? - upitao je novinar.

- Istina je da mi je ego radio onda kada je moja žena tada ušla u vezu sa Anđelom, s kojim sam već jednom prolazila kroz sličnu situaciju. Darko, jedino što stvarno nikada neću prihvatiti je ovo što neki učesnici potenciraju je to da je ispravno da bude sa njim jer je to bolje nego da je lezbejka, a ima dete. Oni mene time degradiraju. Smatram da je zaljubljena u Anđela, prema meni nije bila iskrena. Posvetila sam se sebi. Mislim da ću izaći odavde mnogo bolja nego što sam bila - dodala je Tomićeva.

- Jako si kvarna, namerno radiš neke stvari - kazao je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i dalje ne može da se otkači od Matore

- Ja baš smatram da me je Matora provocirala time što je radila. Dva dana već osećam neke provokacije. Ja njene postupke gledam na taj način i to je tako - kazala je Anita.

- Šta sam ja Aniti uradila pa ona ovo govori? Dokle više da se pere od mene? Dobro, pereš se od mene, neka je tako, samo neka ovo prestane - kazala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading