PROPALA PEVAČICA MIONA JOVANOVIĆ: Raskrinkana učesnica Elite - zbog OVOGA je imala AFERU sa oženjenim čovekom!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimeri urnisali Mionu Jovanović, ni o Ša nisu štedeli reči!

PROPALA PEVAČICA MIONA JOVANOVIĆ: Raskrinkana učesnica Elite - zbog OVOGA je imala AFERU sa oženjenim čovekom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Takmičari "Elite" su sinoć u emisiji "Pitanja novinara" izneli svoj stav o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji je ušao u "crvenu fazu" nakon ulaska Stanislava Krofaka Pantere. Milena Kačavenda dobila je reč i posavetovala cimere,.

- Ja ne mogu da slušam Mionino izlaganje, a ni Ša koji priča gluposti. Sad se vodi debata oko njenih gostovanja, a to nije tema. Razloge koje ona navodi kao probleme u odnosu sa Stanislavom su banalni. Ona je totalno kontradiktorna. Prvo kaže da su lepo živeli i išli svuda, a onda dođe i kaže: "Nisam pevala dva meseca". Gube ljudi posao, pa traže drugi u struci po godinu dana. Stojm iza toga da ako nije napravila karijeru do sad, neće ni sad napraviti. Sve što sam rekla, iza toga stojim i tako je. Stanislav je ovde jasan, veoma, dok Miona ne zna više ni šta priča. Smatram da ona nije dovoljno volela Stanislava, pa da je zbog toga njega okrivila da nije bio veran u tom odnosu. Moram da se osvrnem da komentare za Stanislava u vezi toga što se čuo sa Vanjom, pa i neka je. Ja bih prva stupila u kontakt sa ženom nekog s kim je me partner prevario, da sam na njegovom mestu. Ša moli za ljubav, bukvalno. Miona nije sigurna u svoju odluku. Nema emocije, bleda je ko krpa. Miona se njemu us*ala u život, a ima nameru da mu čestita rođendan. Za*rala je motku, sad mora da nosi teret svojih postupaka. Miona je neko ko neće priznati Ša da ne želi da bude sa njim, ona će dok ne izađe odavde biti pored njega - kazala je Milena, a potom je ustala Miljana Kulić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena iznela stav o Mioni i Ša

- Mislim da su ovde Aneli i Miona dve najveće folirantkinje ovde. Ša je popularan, a Mioni je najvažnija karijera. Stanislav je dao Mioni da uđe ovde, nije želeo da joj slomi krila. Miona bi pojela kofu go*ana što je sa Ša ušla u odnos. Izbegava da ima intimne odnose sa njim. Čak i pre nego što je Stanislav ušao, prtevrtala je očima na Ša, a kamoli sad. Ona je rekla da je veza sa njim debilana, a time je otkrila pravu istzinu i pored toga što je to okarakterisala kao lapsus. Miona ima ku*vinske fore, ne kažem da je ku*v a, ali se tako ponaša. Ša se ponaša kao ludak, jer ona njega izludi do te granice da ovde divlja. Ona je pre Ša šetala sa Aneli, bila je totalno nebitna. Smatram da sam u pravu. Miljana je totalno hladna, nikakve emocije ona nema. Pevačica mora da ima energiju, Miona je nema. Nikakvu energiju nema. Može samo da peva sa Mimom iz Pukovca. Vidi se Mionino kajanje od momenta kada je saznala za dron. Darko, tebi ću u nedelju reći sve što mislim dalje - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kulićeva ocrnila Mionu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

17.03.2024 22:28

Kada dozivis da te muljana komentarise... uzmes onaj mikijev kamen pa u sopstvenu glavu da ne cekas da te muljana udari soljom, stiklom, bubicim...