UZNEMIRUJUĆE IZDANJE BIVŠEG ZADRUGARA! Jezive povrede na TELU, koža totalno promenila boju (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Previše se napregao!

UZNEMIRUJUĆE IZDANJE BIVŠEG ZADRUGARA! Jezive povrede na TELU, koža totalno promenila boju (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Bivši učesnik rijaliti šou-programa "Zadruga", Marko Marković, iznenadio je svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši snimak iz teretane na kojem su bile vidljive modrice na njegovom telu. Na snimku se jasno moglo videti da Marko ima modrice u predelu boka i stomaka, što je izazvalo znatiželju i zabrinutost među njegovim obožavaocima.

Naime, Marković je video-snimak objavio na svom Instagram profilu, gde je odlučio da pokaže svojim pratiocima realnost napornog treninga, otkrivajući da su modrice posledica intenzivnog fizičkog napora i udaranja boks-rukavicama. Ovo je izazvalo različite reakcije među fanovima, pri čemu su neki izrazili divljenje za Markovu predanost, dok su drugi izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje.

Podsećanja radi, Rano jutros teritoriju Crne Gore potresao je zemljotres jačine 5.4 stepena po Rihterovoj skali, a tokom dana se dogodio još jedan potres, jačine 3,2 stepena. Ovim povodom se oglasio i Marko Marković, koji se u tom momentu našao u rodnoj zemlji.

Jeste, bio je baš jak zemljotres i ako je bio jutros rano, mnoge je probudio zemljotres, pa i mene. Ja lično nisam paničar niti plašljiva osoba, al' znate kako , jako je neprijatna situacija, jer se u tom momentu osetiš nekako bespomoćno, tih par sekundi koliko traje, osećaj je kao da traje ne znam ni ja koliko i tad ono kažeš sebi: "Sve je Božijim rukama". U Podgorici koliko znam nema materijalne štete nigde, ali je narod uznemiren jako bio jutros - rekao je Marko za domaće medije, koji je inače nedavno oženio brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading