FOTOGRAFIJA ANĐELE ĐURIČIĆ POKRENULA BURU: Direktno prozvala Cara i Aleksandru! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da izdrži, ovo im poručila!

FOTOGRAFIJA ANĐELE ĐURIČIĆ POKRENULA BURU: Direktno prozvala Cara i Aleksandru! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", Anđela Đuričić, nedavno je iznenadila javnost objavivši snimak sa Aleksandrom Nikolić, što je izazvalo mnogo komentara i nagađanja o njihovom prijateljstvu. Međutim, Anđela je sada još jednom iznenadila svoje pratioce na Instagramu.

Naime, ona je objavila kolaž od tri slike na kojima pozira sa budućim roditeljima Aleksandrom i Filipom Carem iz emisije "Amidži šou", uz emotivnu poruku: "Prijatelji. Još malo i stiže pojačanje..." Ovom gestu podrške nije odoleo ni Filip Car, koji je nedavno apelovao na sve da ne prenose dezinformacije u vezi sa zdravstvenim stanjem Aleksandre Nikolić.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić se obratila Filipu Caru i Aleksandri Nikolić

Anđela je time jasno pokazala da stoji uz svoje prijatelje u ovom važnom životnom trenutku i da podržava buduće roditelje u iščekivanju dolaska bebe.

Inače, nakon odluke da se udalji od rijaliti karijere, Filip Car je rešio da pronađe novi izazov u spoljnom svetu. Iako život pred kamerama i dalje privlači njegovu pažnju, sada želi da se posveti nečemu što će mu omogućiti da putuje i bude u pokretu, daleko od zatvorenih prostora i ljudi koji mu ne prijaju.

Filip je otkrio da je sklopio dogovor sa jednom produkcijom za sledeći projekat, ali ovoga puta ne radi se o rijalitiju. Naime, dobio je ponudu od firme koja proizvodi energetska pića za učešće u projektu koji uključuje svetske zvezde, sportiste i poznate ličnosti iz celog sveta. Format projekta je sličan rijalitiju, ali je tematika potpuno drugačija - boks. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
dušanka

14.03.2024 05:24

SVE JE U PRAVU...KO ŽIV...KO MRTAV...ANĐELA SVAKA TI ČAST

dušanka

14.03.2024 05:29

ANĐELA...SVAKA TI ČAST...GDE ČULI...GDE NE ČULI...

Nadica

14.03.2024 08:21

Ova psihotična ludača nikome nije prijatelj, a pre svega sama sebi!!! Dalje od nje!!