HITAN SASTANAK U ELITI: Produkcija momentalno morala da reaguje, ovo se ne toleriše!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenada je sazvan sastanak u Eliti, ukućanima saopštena odluka.

HITAN SASTANAK U ELITI: Produkcija momentalno morala da reaguje, ovo se ne toleriše!

Foto: Ilustracija

Gordana Goca Džehverović, poznata po svojoj odlučnosti i organizacionim veštinama, nedavno je održala hitan higijenski sastanak sa članovima "Elite". Ovaj sastanak je imao za cilj da se detaljno razmotre nedeljna zaduženja kada je reč o kućnim poslovima.

Kao i svakog utorka, Gordana Džehverović je ušetala u Belu kuću, kako bi pregledala kompletno imanje i porazgovarala sa ukućanima, pa im podelila nedeljne zadatke. Međutim, kada je zatekla ovaj prizor, totalno se zgrozila i sazvala sastanak.

Ispitala je takmičare šta se dogodilo i zašto su dozvolili da kuća bude u ovakvom stanju, a oni su odmah krenuli da se pravdaju.

 

Na sastanku je svaki član domaćinstva dobio tačno određene zadatke za svaki dan u nedelji, a Gordana je bila šokirana činjenicom da ukućani uopšte nisu zainteresovani za održavanje higijene na imanju, iako tu borave mesecima.

Pružila im je mogućnost da se sami prijave i podele kućne poslove, a kako nije bilo previše zainteresovanih, stvari je uzela u svoje ruke.

- Svinjac vam je kući, proslavili ste sve, sad da čistite. Da vidimo ko je oran da radi, ko je raspoložen... Sloba ove nedelje ima poštedu - rekla je Goca.

Kada je saopštila ko koje zaduženje ima, pozdravila se sa ukućanima, a oni su krenuli na posao.

- Samir je najvredniji ovde, parovi su na zavidnom nivou, ja bih ove mlade devojke zaposlila, Milica, Teodora - rekla je Žana, koja je ovonedeljni vođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dusan

13.03.2024 17:16

Elita 7 je najgora verzija rijalitija do sada. Sve se dogadja izvestaceno, lazne ljubavi, bezanje od istine, vestacke svadje, jednom recju katastrofa. Programska sema je bez vrednih ideja, sve se svodi na nepodnosljivo urlanje ucesnika da bi bili u kadru. U pravu je Mensur sto se povukao i izasao jer nije hteo da produzi ugovor u ovakvoj eliti koja se servira gledaocima.