SMUVAĆU JE KAD SE NAJMANJE BUDE NADALA! Uroš bacio oko na Maju! Mama Goca zakuvala čorbu, sprema se haos! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova veza na pomolu, ili ipak ne?!

SMUVAĆU JE KAD SE NAJMANJE BUDE NADALA! Uroš bacio oko na Maju! Mama Goca zakuvala čorbu, sprema se haos! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Uroš Rajačić bacio je oko na Maju Marinković, a celu priču je po svemu sudeći zakuvala Goca Džehverović! Naime, dok je Maja ležala na krevetu, Goca i Uroš su prišli da razgovaraju, namerno kako bi privukli njenu pažnju.

- Vidiš Uroše evo je prava devojka za tebe! Sa Majom treba da poguraš celu priču, vidiš kako ste lep par! Ona se u ovom rijalitiju primirila, više nije onako luda kao što je bila, tako da taman imate lepo neku pričicu i milina jedna - počela je Goca, a Uroš se nadovezao:

- Ja maju ganjam jedno tri meseca, ali nikako da se naprave okolnosti da to krene u nekom lepom smeru. Što se mene tiče, najbolje je da budemo zajedno, ali videćemo! Smuvaću je možda čak i kad se bude najmanje nadala!

Foto: RTV PINK printscreen

Goca i Uroš sa Majom Marinković

 

Dok ih je slušala šta pričaju, Marinkovićka se samo smejala, ali se videlo da joj komentari imponuju.

- Vidim ja da ste vi odlučili i bez mene! Ne treba meni niko sad u rijalitiju. Sama sam ma svome i mirna mi je glava! Mnogo je tu bilo i bivših, neki su namerno kulirali, a neki su hteli da uđu sa mnom u odnos samo da bi napravili rijaliti priču. Nema više stare Maje, sad je ovo nova epizoda u mom životu - komentarisala je starleta kroz smeh, pa je dodala:

- Ima jedan samo muškarac koji me nije prežalio ovde, a to je Janjuš. On me gleda sa istim žarom kao i kad smo počinjali vezu, ali od Aneli Ahmić ne sme prstom da mrdne! Šteta, nadam se da će da vrati svoje dostojanstvo i da opet bude onaj stari nekad! 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading