OGLASILA SE BIVŠA ŽENA REPERA ŠA: Vanja otkrila sve o odnosu sa Panterom, a evo koliko fore daje Nenadu i Mioni!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ignjatovićeva je javno podržala Stanislava Krofaka, a svog doskorašnjeg muža nazvala najvećim lažovom.

OGLASILA SE BIVŠA ŽENA REPERA ŠA: Vanja otkrila sve o odnosu sa Panterom, a evo koliko fore daje Nenadu i Mioni!

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, koja je zbog njegovog ponašanja u rijalitiju već mesecima u žiži javnosti, oglasila se nakon što je u "Elitu" ušetao bivši dečko reperove sadašnje devojke Mione Jovanović

Iako su Vanju fanovi rijalitija spajali sa Stanislavom Krofakom Panterom, što njih dvoje nisu ni negirali, ni potvrđivali, ona je po pitanju njihovog odnosa i ovom prilikom ostala zagonetna. Naime, Aleksićeva doskorašnja zakonita žena otkirla je šta misli o Krofakovom ulasku, kao i o Nenadovim i Mioninim osećanjima.

- Mislim da im nije nimalo prijatno što je on ušao tamo. Vreme će pokazati, njih dvoje ako opstanu, to će biti do kraja "Elite" - rekla je Vanja za Pink.rs i naglasila:

- Što se tiče Stanislava, ima od mene ogromnu podršku!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja Ignjatović se oglasila posle Krofakovog ulaska u "Elitu"

Pošto je Krofak pri ulasku otkrio da mu je Vanja ispričala detalje susreta sa Ša prilikom njihovog poslednjeg ročišta kada su se i definitivno razveli, te istakla da je ona Nenadu prenela da više ne pominje Stanislava, kao i da se Aleksić tada zagrlio i poljubio sa bivšom suprugom, on je sve demantova. 

Međutim, Ignjatovićeva je bila izričita na ovu temu i tvrdi da njen bivši muž laže. 

- Mogu samo da kažem da se izgubio u svojim lažima. Ne sme da kaže to zbog Mione. Istina je sve što je Stanislav rekao i on zna sve, pričali smo - rekla je Vanja, koja je za kraj svoj odnos sa Panterom okarakterisala kao drugarski:

- Stanislav i ja smo u prijateljskom odnosu!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading