VANJA PODRŽALA PANTERU, PA OBJAVILA NJEGOVU SLIKU: Bivša supruga Nenada Alekisića Ša pokazala ko joj je NAJVAŽNIJI MUŠKARAC U ŽIVOTU (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti se nastavlja i napolju i unutar "Elite".

VANJA PODRŽALA PANTERU, PA OBJAVILA NJEGOVU SLIKU: Bivša supruga Nenada Alekisića Ša pokazala ko joj je NAJVAŽNIJI MUŠKARAC U ŽIVOTU (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen/RTVPink

Zvanično bivša supruga učesnika "Elite" Nenada Aleksića ŠaVanja Ignjatović, javno je podržala dečka reperove sadašnje devojke Mione Jovanović, kog je sa njenim mužem prevarila u rijalitiju, pred vanredno ubacivanje Stanislava Krofaka Pantere.

Vanja Aleksić je putem Instagram priče javno uputila poruku i Nenadovoj devojci Mioni koja je izazvala veliku pažnju javnosti. 

Ako si ti svog dečka varala, ja svog tadašnjeg muža nisam! Mala, nemoj previše da letiš. Šaljem pozdrave - napisala je Vanja u objavi na društvenoj mreži. 

Republika

Foto: instagram.com

Vanja Ignjatović pokazala ko joj je najvažniji u životu

Ubrzo zatim, nastala je drama kada su Ša i Miona ugledali Krofaka u Beloj kući, koji je ušao uz pesmu "Bivši", Slobe Radanovića. Iako je on lepo prišao i zatražio izvinjenje, repera je to još više razbesnelo, pa ga je izvređao tokom "Pitanja novinara". Međutim, njegova devojka se svom bivšem sve vreme smeškala, zbog čega su mnogi zaključili da su joj se vratile emocije koje je u rijalitiju zakopala kada je uplovila u vezu sa oženjenim Ša.

Nenad Aleksić, koji je već neko vreme strahao od ovakvog scenarija, uopšte ne može da se kontroliše, otkako se Stanislav pojavio u rijalitiju. Na stranicama koje se bave dešavanjima u Beloj kući, već ga zbog toga ismevaju, a posebno zbog toga što nije primetio momenat kada mu je Miona zadala udarac, razmenjujući sa Stanislavom osmehe iza njegovih leđa. 

Za to vreme, Vanja, koju sada povezuju sa reperovim suparnikom na isti način kao i njegovu bivšu suprugu Ivanu sa Vladimirom Tomovićem, koji joj se našao kada ju je Ša šutnuo zbog Tare Simov, i dalje se oglašava na svom Instagram profilu. 

Ona je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako je u miru uz kafu i doručak dočekala prvo jutro po Stanislavovom ulasku u "Elitu", a onda je objavila sliku najvažnijeg muškarca u svom životu.

Republika

Foto: Printscreen

Vanja Ignjatović pokazala ko joj je najvažniji u životu

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading